Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość up............................

Pomóżcie proszę.. co mi jest..? Biały nalot na języku i..

Polecane posty

straszny ból głowy w okolicy skroni i ten dziwny smak w ustach.. piłam wodę, myłam zęby i dalej:( Głowa mnie boli już od wczoraj wieczora. Jest konieczność pójścia do lekarza, póki co jestem sama w domu a wiem, że sama nie dam rady dojść. Kręci mi się w głowie jak wstaję i chyba mam małą temperature (nie mierzyłam jeszcze) ale jestem strasznie gorąca a zarazem blada jak ściana:( Pomóżcie prosze..:(

jak się schylam to ból głowy jest niesamowity:(

Gość radioakt.
bualy nalot to moze byc efekt grzybicy albo problemow z trawieniem

ale zauważyłam go dopiero dziś.. no i ból głowy.. da się to jakos połączyć? i ciagle taka suchość w buzi..

Gość radioakt.
'Obłożony język, nieświeży oddech, nagłe bóle głowy, zawroty głowy, apatia, senność, uczucie ciężkości w dolnej częsci brzucha, bóle i kurczenie w brzuchu,, brak apetytu, drazliwość, mroczne myśli, wypróżnienia wymuszone, niecałkowite - to oznaki zaparcia '

ojej:( mam 3/4 z tych dolegliwości.. tylko z brzuchem nic.. bo nie boli, nie mam uczucia ciężkości.. i bardzo dziękuję radioakt.:) senność to mam jak nigdy.. mogłabym cały czas spać.. jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Gość tak sobie odp
a ja myślę, że przydałby się jakiś detoks;) masz zatruty organizm, nie musi Cię boleć brzuch:) pozdr

detoks tzn? wiecie co moja siostra też od dzisiaj czuje się poodobnie jak ja więc to raczej dziwne:( strasznie nas bolą głowy właśnie przy skroniach.. ogólnie ciągle śpimy praktycznie.. w przerwach sprzątamy, gotujemy obiad.. i jeszcze chcę dodać, że ciągle przechodzą mnie dreszcze i mam gęsią skórkę