Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coco_Chanel

Co na ból gardła

Polecane posty

Witam Drogie panie, może któraś z Was mi odpowie otóż od wczoraj od wieczora boli mnie gardlo, mysllam,ze mi rano przejdzie ale nic ( pilam goraca herbatke, itp.) problem polega na tym, ze staramy sie o dzieciatko i jestemdzis w 20 dc, takze nie wiem czy juz jestem czy nie, czy myslicie, ze moge wziąć Strepsils z miodem do ssania ??? wiem,ze moze panikuje, ale na ulotce jest napisane ,ze w przypadku ciazy nalezy sie skonsultowac z lekarzem, a ja nie wiem czy w tej ciazy jestem czy nie , a nie chce zaszkodzic dziecku a do lekarza ide dopiero jutro

Gość cvccv
na pewno możesz neoangin;)

dziękuję za odpowiedź :) wiem, że panikuje pewnie, ale przezorny zawsze ubezbieczony :) a to gardło nie boli jakos niesamowice, ale daje mie sie we znaki, a nie chce tego zostawic bez niczego bo jak mnie rozlozy angina ( a jakos lubi mnie sie czepic) to bez antybiotyku sie nie obejdzie

Gość tantuum verde w sprayu

Mam w domu tantum verde - skorzystam dziekuję:) teraz siedzę w pracy a w torebce nan tylko ten strepsils

Czy sa może tutaj na kafe mamy, które miały problem z gardłem będąc w ciązy i jak sobie radziły??? ja jeszcze nie wiem czy jestem, ale przeciez te pierwsze tygodnie ciazy sa najwazniejsze i nie chialabym zaszkodzic malenstwu o ile juz we mnie mieszka :)