Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula 28

zostawiłam go i wtedy zrozumialam ze go kocham

Polecane posty

Gość paula 28

Był kochany , zrobiłby dla mnie wszystko , a ja byłam okropna , raniłam go , bo po prostu nie czułam tego samego , ale zależało mi na nim , było mi dobrze , nie wiem jak to sie stało , ale chociaż byłam bardzo ostrożna i nigdy juz miałam sie nie zakochać to jakoś mi nie wyszło ...nie zdawałam sobie z tego sprawy albo nie chciałam sobie zdawać, bo za bardzo sie bałam . w trakcie naszego związku oboje popełnialiśmy błędy, ale to zdecydowanie on bardziej sie staral i ja mam więcej na sumieniu . Zamieszkaliśmy razem , on mnie ranil żebym ja zobaczyła jak to jest być z drugiej str , a ja cierpiałam i broniąc sie robiłam to samo . W koncu w trakcie jednej z kłótni najpierw powiedziałam a chwile potem pomyślałam i juz żałowałam ale bylo juz za późno tzn tak myslalam teraz mysle ze gdybym cos wtedy powiedziała , zrobiła.... Z reszta o coraz większej ilości sytuacji tak mysle ze moglam zrobić to a nie tamto, ze mogłam cos powiedzieć , a czegoś nie , ze mogłam ustąpić... Teraz juz wiem, że popelnilam wiele bledow, gdybym miala jeszcze jedna szanse zachowywałabym sie inaczej , a ja tylko cierpie. Mieszkamy razem , a to mnie dodatkowo rani , ale mam nadzieje ze to jakos sie ulozy chociaż nic na to nie wskazuje. Wiem ,ze bardzo go zraniłam , wiem ze jestem winna , ale czy milosc nie polega tez na wybaczaniu ? Zawsze miałam problem z okazywaniem uczuc , a kiedy juz nie bylismy razem , a ja ciagle płakałam powiedziałam mu w koncu ze go kocham , chcialam do tego dopowiedzieć ze żałuje ze wiem ze popełniłam bledy ze zrozumiałam itd , ale nie zdazylam bo po krotkiej ciszy i jego zaskoczeniu powiedział: " Przejdzie Ci", a na nastepny dzien wyjechał na prawie tydzien . Czy to możliwe , że kiedys tak bardzo mu zalezalo ze znosił wszystkie glupie rzeczy które robilam , a teraz mimo, że zrozumialam nie chce mnie . Mówił tyle rzeczy , w ktore wierzyłam i potwierdzał to czynami , a teraz wyszłoby na to, że to wszystko było kłamstwo ? to po co to było?

"... W koncu w trakcie jednej z kłótni najpierw powiedziałam a chwile potem pomyślałam i juz żałowałam ale bylo juz za późno tzn tak myslalam teraz mysle ze gdybym cos wtedy powiedziała , zrobiła..." maslo maslane...:O

czas na początku myślał pewnie że się zmienisz a jak go tyle czasu zadręczałaś to w końcu miał dosyć i nawet to że się zmieniłaś już nie pomoże bo on pamięta te złe rzeczy

Gość paula 28
Chodziło o to , że w porywie złości powiedziałam, że to już koniec no a chwile potem wiedziałam, że nie powinnam tego mówic...

Gość paula 28
Było też wiele dobrych chwil i mimo, że on też mnie zranił nie raz chcę z nim być tylko jak go odzyskac?

"... W koncu w trakcie jednej z kłótni najpierw powiedziałam a chwile potem pomyślałam i juz żałowałam ale bylo juz za późno tzn tak myslalam teraz mysle ze gdybym cos wtedy powiedziała , zrobiła..." o ja....keee?

jesli do niego mowilas tak jak tu napisalas to ja sie facetowi w ogole nie dziwie,ze mial dosc.. poza tym najwyzsza chyba pora aby zaczac myslec zanim sie cos powie....

Gość paula 28
"... W koncu w trakcie jednej z kłótni najpierw powiedziałam a chwile potem pomyślałam i juz żałowałam ale bylo juz za późno tzn tak myslalam teraz mysle ze gdybym cos wtedy powiedziała , zrobiła..." Już wytłumaczyłam o co mi chodziło , wiem, że może mało składne , ale uwierz, że nie mówiłam tak do niego i w wielu rzeczy nie robiłam , a teraz je robie. Nie płakałam , nie miałam problemów z wyrażaniem myśli , a teraz cokolwiek robię to tak jakbym robiła to w połowie, bo w niczym nie widzę sensu...

"Był kochany , zrobiłby dla mnie wszystko , a ja byłam okropna , raniłam go , bo po prostu nie czułam tego samego , ale zależało mi na nim..." Jak widać już wcześniej dawałaś mu w kość więc ta kłótnia tylko pomogła mu odejść.... i nie chodziło tylko o to co wtedy powiedziałas ale również o wcześniejsze relacje

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.