Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam i szukam

Wózek na wrzesień

Polecane posty

Witam. Termin porodu mam na drugą połowę września. Szukam wózka, tak do ok 1000 zł ew 1200 jezeli będzie juz z fotelikiem. Chciałabym żeby miał: -pompowane duże koła -duzy daszek najlepiej z osłona -przekładana rączkę -spacerówka z 4-5 stopni (od siedzenia do leżenia) -koła skrętne z blokada I najważniejsze -duza gondola najlepiej wypinana ze staleza -kosz na zakupy i torba Chciałabym żeby wózek sprawdził sie nie tylko w mieście "po chodniku" ale równiez na wsi, w leskie itp. Czekam na propozycje zadowolonych mam :) -

Gość masz wyszukiwarkę
to poszperaj w internecie ...są tam fotki i opisy

Szperałam i mamm mętlik w głowie, bardziej zalezy mi na opinni mam, ktore mają wózki spełniające takie kryteria.

musiala bys szukac w wozkach wielofunkcyjnych..ja mam coneco v3, ale ma za male przednie kolka...wieksze przednie ma coneco v3 mustang...ttylko ze ma 3 poziomy regulacji siedzaca, polezaca, lezaca.

Gość jeżeli mieszkasz
w bloku to szukaj wózka lekkiego

Gość keroppi
Ja polecam Mutsy 4 rider - naprawde super wózek!!!

mam bugaboo frog-lekki,zwrotny,przekladana raczka,wazy 9 kg ze wszystkim,zdejmowana gondolka,cale okrycie mozna zdejmowac i prac,pozniej zmienia sie siedzenia i jest kubelkowa spacerowka, do stelazu mozna wpiac fotelik maxi-cosi. Mysle,ze w tej cenie mozna kupic taki uzywany,ale warto poszukac

Gość Marienna
POMÓZCIE :( JESTEM W CIĄZY MAM 14 LAT :( JA JA DO TEGO DOPROWADZIŁAM TO NIE MOZLIWE :( :o CHLERA RODZICE MNIE ZABIJĄ..CO JA MAM TERAZ ZROBIC.?? USUNĄC CIĄZE.? SŁYSZAŁAM ZE JAK USUNIE SIĘ CIAZE TO POTEM JUZ NIE MOZAN ZAJSCW DRUGA :((( POMOCY :(

Gość kalaka
Ja polecam wózek TUTEK LUKAS rewelacja, nie ma tylko skrętnych kółek. Innego bym nie kupiła. Jest to wózek wielofunkcyjny, dziecko ma dużo miejsca. Koła pompowane, moskitiera. Obicia można zdejmować do prania. Cena w granicach 800 zł . Jeśli sie zdecydujesz na pewno będziesz zadowolona

Ale to bliźniak, poaj linka do pojedyńczego bo mi same bliźniacze wychodza :D

Gość kalaka
Własnie sprawdzam i już go nie mają w ofercie, a szkoda. Ja kupowałam ten wózek 4 lata temu i przez te 4 lata był non stop używany( dwójka moich dzieciaczków i jedno szwagierki ), która była również zadowolna i jeszcze go sprzedałam za 300 złotych bo był w bardzo dobrym stanie. Moja bratowa kupiła Tutka Piotrusia 2008 i ten model jest beznadziejny gondolka ciasna a o spacerówce to szkoda gadać. Mały w niej sie ledwo mieści a ma10 miesiecy. Jesli znajde gdzieś model tego wózka to prześle. Tutek Lukas jest identyczny jak Lukas Bliżniak tylko dla jednego dzieciaczka

Gość kalaka
Na zdjeciu Lukasa Bliżniaka są plastikowe koła ale możesz zamówić koła pompowane które lepiek amortyzuja wstrząsy. Je dopłacałam wówczas 80 zł teraz kosztuja 50 zł

Gość ABC Design
mialam przez dwa lata ten wozek: gondola+ spacerowk+fotelik+ torba z przewijakiem. Wozek byl trojkolowy, rewelacyjnie sie sprawdzal w miejskich warunkach. Jesli autorka szuka wozka za 1000zl to chyba ma zbyt wygorowane wymagania dot. walorow. W tej cenie wielofunkcyjny wozek bedzie kiepskiej jakosci, chyba ze dobry, uzywany. Ja za swoj zaplacilam 2lata temu prawie 2tys., ale teraz bez problemu sprzedalam go za polowe ceny, bo byl w b.dobrym stanie, co wynikalo glownie z jego solidnosci i firmy.

ABC Design - nie chce 3 kołowego, nie podobają mi się, prowadziłam go i był bardzo niestabilny. kalaka - dzięki, fajny:)