Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolekcja bajek waszych dzieci

kolekcja bajek waszych dzieci

Polecane posty

Duża jest? Tradycyjne Polskie bajki czy raczek przewaga nowych zagranicznych? Moje dziecko jeszcze małe ale kompletuje mu bajki żebym nie zbankrutowała jak przyjdzie wiek "mamo ja chce bajkę";) Chodzi mi oczywiście o dvd i video bo książki to mamy raczek takie w których jest wiele różnych baśni. Jakie są ulubione bajki waszych dzieci?

??

mamy mini mini wiec raczej płytek niewiele. caly zestaw benjamina z jakiejs gazety, dwie świnki peppby, cliford, bolek i lolek, teletubisie, fifi niezapomninajka i mis rupert. plus jakies poprzegrywane barbie i magia czegoś tam. Oprócz świnki peppy nic nie ogladała ani razu. za to mam pokaźna kolekcje ksiazek. niektóe pamietaja jeszcze czasy mojego dziecinstwa. czerwonego kapturka czy królewne śniezke moje dziecko zna a ksiazek, nie z dvd.

a po cholere? zeby siedzial i oglądał? mój ma 4 lata i 2 bajki na dvd o cliffordzie kupione jako dodatek do gazety i nic wiecej za to książek ma chyba z 600, połowa jeszcze po mnie a druga po moim bracie i starszej córce teraz już takich nie produkują chyba :D wszedzie widze takie badziewia jakies jak go najdzie na oglądanie, to mu włącze minimini i juz ale rzadko go nachodzi

moj ma sterte ksiazek ktora ciagle rosnie i sie ciesze a na dvd ma tylko 3 plyty teletubisiow ktorych nie oglada za to jak cos to oglada babytv :D i jimjam'a :D nie oplaca sie kupywac na plytkach :D lepeij zaplacici abonament i bajka zawsze jest :D

Gość u nas jest kolekcja
tomek i przyjaciele dvd +ksiazki/bajki oraz nurkuj olly porazka to andzia (dodatek do gazety) gdzie andzia jest sepleniaca :O jak mozna takie bajki dla dziecka tworzyc????

no właśnie książek moja też ma pełno ale bajki też są dobre, przynajmniej ja oglądałam i żyje i mam się dobrze. Kolekcja muminków, wilka i zająca, strusia pędziwiatra, królika bugsa itp. Ciekawiło mnie czy inne mamy też kompletują dzieciom bajki. Pamiętam jak byłam mała moja koleżanka miała całą gablotę bajek i zawsze jej zazdrościłam:) Jak przychodziła do mnie to przynosiła zawsze kasety i oglądałyśmy:) Nie widzę nic złego w tym że dzieci oglądają bajki, ja do dzisiaj lubię:)

U nas jest spora kolekcja bajek. Muminki, Myszka Miki, Bob Budowniczy, Teletubisie, wszystkie części Shreka, Epoki Lodowcowej itp. Mały lubi oglądać bajki, a ja w tym czasie na spokojnie mogę ogarnąć mieszkanie czy zrobić obiad. Książek też mamy dużo, ale chętnie tylko ogląda te z literkami, cyferkami i kolorami. Czytane bajki kompletnie Go nie interesują, co mam nadzieję kiedyś się zmieni :)

Gość olenkaDD
Ja mam dużo bajek, sporo z gazet i poprzegrywanych. Z disneya to prawie wszytskie, te nowe z kina te najnowsze :)

Gość Malwina25ww
Pamiętacie taką bajkę japońską Dragon Ball ? do tej pory mam miłe z nią wspomnienia, a czasami nawet ją oglądam, aby wspomnieniami powrócić do tamtych chwil... ---------------------www.dragonballodmalwi.cba.pl

Gość wredna małpa27
u mnie dzieci mają dużo książek z klasyki bajek ,wiersze ale też i nowoczesne bajki

moja nade wszystko kocha Pingu ;) oprócz tego w jej zbiorze bajek ma świnke peppe, krecika, bolka i lolka, reksia, misia uszatka i bardziej nowoczesne bajki z mini mini ;)