Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

szpital bielański w Warszawie

Polecane posty

Gość keroppi

Witam, Czy słyszałyście coś może o szpitalu bielańskim w Warszawie?? tzn. czy są jakieś zapisy itd. Jak tam z opieką itd. Ponadto ogólnie jaka atmosfera itd. Chyba że ktoś poleca inny szpital w Wawie??

Gość szpital jak szpital
ostatnio tuż pod szpitalem był wypadek samochodowy, wyciągnęli ludzi na trawnik i tak leżeli dopóki karetka nie przyjechała, bo ze szpitala nikt nie wyszedł do nich... Zależy jakiego oddziału szukasz. Najlepszy to chyba MSWiA na Wołoskiej, bo na Szaserów strasznie podupadł

Gość keroppi
Położniczego:) nie sprecyzowałam postu. Chodzi o poród w tym szpitalu jak przebieg ai ogólnie jak jest...czy mozna np. w wodzie rodzić.

Gość szpital jak szpital
na położniczych się nie znam, bo za stara jestem :) Ale zawsze się mówiło, że najlepszy na Karowej

Odświeżam temat... Chciałabym rodzić w Bielańskim, proszę o doświadczenia, podobno często odsyłają rodzące do innych szpitali??? Czy coś pomaga w tej kwestii "prywatna" położna z tego szpitala???

rodziałam w bielańskim w zeszłym roku pod koniec listopada i jakbym miała jeszcze raz rodzić to też tam

opieka super, nie miałam opłaconej położnej chociaż nad tym się zastanawiałam , ale po rozmowie doszliśmy z mężem do wniosku że jak bedzie trzeba to zapłaci się jakiejś żeby mnie doglądała. Wolałam pieniążki przeznaczyc na znieczulenie

Rodziłam z 2 połóożnymi na dyżurze w tym z Joanna Pulkowską, która miała z nami zajęcia w szkole rodzenia ( w tym szpitalu ). Poród był aktywny tzn chodziłam sobie, skakałam na piłce i byłam pod prysznicem. Sale do porodu odnowione czyściutkie, co prawda są 2 podwójne i ja na takiej rodziłam, ale nie sprawiło mi to problemu. Poród po 12 h skończył się cesarką ale miałam super lekarza dr. Zaki, znany z ładnych szwów :-)

Gość gość
Podbijam,