Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monicca28

Kolejna ciąża na urlopie macierzyńskim

Polecane posty

Gość Monicca28

Witam, urodziam corke 24 kwietnia, od 1 kwietnia jestem na uropie macierzynskim (przebywam w polsce ) podejrzewam ze jestem znowu w ciazy, dopiero początek, wiec moje pytanie to... czy mam prawo do kolejnego urlopu macierzynskiego ? czy musialabym wrocic do pracy a jesli tak to na jak dlugo? nie ukrywam ze nie planuje powrotu do angli na stale, ale jednak zalezy mi zeby nalezal mi sie urlop macierzynski na drugie dziecko.

Gość nbvngfh
ja bedac na macierzynskim tez zaszlam w ciaze.Wybralam dokonca urlopwyp. ktory mi przyslugiwala potem poszlam do konca na zwolnienie, ktore dostalam bez problemu,bo w 2 ciazy czulam sie strasznie a poza tym organizm mialam takprzeciazony ze bylam w ogole w kiepskiejkondycji. Po urodzeniu 2 dzi8ecka poszlam na macierzynski,potyem wychowawczy.Teraz wrocilam. pzd

Gość ja mam podobna sytuacje
i nie wiem co zrobic do 12kwietnia mam macierzynski i od 13 mialam isc na urlop zalegly - 2 tyg. jestem 2 raz w ciąży, 11 tydzien, czuje sie fatalnie, rzygam dalej niz widze, do tego cos z lozyskiem jest nie tak. lekarz pytal czy chce zwolnienie, ale odmowilam. czy gdybym przyjela to zwolnienie to czy moge je zaniesc podczas macierzynskiego, czy w czasie urlopu? jak to zrobic? dodam, ze to praca biurowa, stresujaca (marketing) wsrod niezyczliwych osob, wolalabym ten czas ewentualnego zwolnienia spedzic z corka (5mcy)

ja bylam na wychowawczym ale wpisali mi wczesniejszy powrot do pracy przekierowali na wypoczynkowy zaznaczajac w nim 1przepracowany dzien i pozniej dalej zwolnienie. tylko ze w czasie tego urlopu musialam napisac jakies smieszne podanie i zrobic badabnia takie jak przed rozpoczeciem pracy

Gość ja mam podobna sytuacje
czyli co, po macierzynskim isc na badania, potem na urlop i w czasie urlopu dac zwolnienie?