Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kaienka1983

Wild Yam root - jak brac

Polecane posty

Gość kaienka1983

Witam Nazywam sie Kasia, mam 26 lat, od 2 lat lecze sie poniewaz mam za niski progesteron w II fazie cyklu, przez co moje pecherzyki graffa niedojrzewaja, nie pekaja, krotko mowiac moja owulacja nie istnieje, bralam luteine, duphaston ktore nic nie pomogly, miala laparoskopie - jajowody drozne wszystko dobrze. Zawsze plamie przed miesiaczkami i to sporo, zawsze mialam miesiaczki co 26 dni..teraz mam w caly swiat..ostatnio dostalam 17dc, a plamilam od 12dc...a tak od roku mam miedzy 20dc a 26dc - biore kwas foliowy, wiesiolek biore, witaminy, nie pale, nie pije, zdrowo sie odzywiam, a kupilam wlasnie wild yam - niestety wiem ze moze on dzialac rowniez jako antykoncepcja jesli jest zle wziety, a mnie i mojemu mezowi nie o to chodzi...czy ktos bral wild yam root? kiedy i ile tabletek i czy komus pomogl? Nie piszcie mi idz dziewczyno do lekarza..bo niestety na nich sie zawiodlam..chcialam sie leczyc teraz w Anglii...myslalam ze tu do mnie inaczej podejda a lekarka mnie potraktowala jako ze przyszlam bo benefity a to nie prawda...bo pracujemy i nie oto nam chodzi...wiec jesli ktos moze niech sie wypowie..dziekujemy z gory:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować