Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy000007

OKRES... POMOCY... /

Polecane posty

Gość pomocy000007

nowy post, bo wczesniej malo os odpisalo, prosze odpiszcie.... jade dzis na basen o. 19, a mam 3, 5 dnia juz okres nooo dosyc mocno krwawie, czy da sie to jakos zatrzymac, tampon nie wchodzi w gre, a musze tam byc

Gość ssushsuh
Nie, nie da się. Dlaczego nie tampon?

nie masz wyjscia-albo tampon-albo rezygnujesz z basenu-chociaz sa w aptekach jakie cos jak prezerwatywy ze wkladasz do srodka, takie krazki

Gość lolkoo909
bo tamponu nigdy nie używałam, boje sie ze zle wloze i nic nie da, ze wyleci i w ogole, mam 16 lat

nie boj sie. jak masz tampon odpowiedniego rozmiaru to dasz rade. tylko po wyjsciu z basenu odrazu zmien tampona. nawet nie bedziesz czula ze masz cos w sobie

Gość looloo909
zmienilam nick, ale to ja jakby co zeby niebylo, slyszlam ze tylko stres moze to powstrzymac, ale ja nie jestem zestresowana

Gość lolkoo909
ale ja nawet nie wiem jaki rozmiar

Gość madziaamam
dlaczego nie tampon? to chyba jedyne wyjście>?

Gość lolkoo909
madzia patrz wyzej... boje sie...

Gość lolkooo909
ile one kosztuja?

nie boj sie. kup teraz i wyprobuj. zobaczysz sa o wiele wygodniejsze od podpasek. i musisz wreszczie pierwszy raz sprobowac

Gość madziaamam
na bank nie wyleci :-) stres okresu nie zatrzyma... więc zostaje tampon. wielkość w zależności od krwawienia. najlepiej zaczynać w sumie od małych... jest na nich dobra instrukcja obslugi:-)

Gość madziaamam
koszt - około 7 zł? większe opakowania kilkanaście zł, potem też zależy jaka firma.

Gość lolkoo909
dzieki dziewczyny, ale pomysle jeszcze bo sama nie wiem, tak jak piszecie to nic takiego, ale nie wiem, jesZcze tylko powiedzicei ile za nie i czy sa w wiekszosci sklepow, bo kolo mnie jest tylko intermarche

na pewno będą w interze :-) koszt minimum 5 zł, do 10 zł. kup na początek mniejsze opakowanie i zobaczysz. jeśli to Cię pocieszy, ja strasznie stresowałam się gdy pierwszy raz po prostu musiałam założyć tampon - musiałam pływać w jeziorze i robiłam to w śmierdzącym, brudnym kiblu.... ale dałam rade! ha! najlepiej jak się człowiekowi trochę śpieszy, wtedy się tampon wciśnie:-D

Gość tylko nie wsadź sznurka
:P

Gość lokooo909
dałam radę, kupiłam, ale nie w enterku tylko gdzieś indziej o.b. normal innych nie było, ciezko bylo, ale dalam rade tylko teraz jak juz wyjelam to troche bolalo, w kazdym razie tampony sa lepsze niz podpaski, chociaz ze wzgledu na bezpieczensto, bede raczej ich używać,musze jeszcze dodac, ze ja raczej czulam ze mam, ale tylko jak o tym pomyslalam i jak siadalam, ale jest ok, kilka razy jeszcze i nie bede miala juz klopotu i bolu czy strachu, dzieki,... ;*

Gość lokooo909
a no i polecam wszystkim, ale tylko wrazie "w" , naprawde nie jest tak zle, nie przecielam blony dziewiczej, tak jak niektore z Was mysla, ani nic, a na dodatek tampon po wyjeciu nie wygladal tak ochydnie jak podpaska, bo wszystko wsiaklo do srodka a na podpasce zawsze cos zostaje, no chyba ze zmieniasz ja co 1h no to.., ale jest ok