Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trruskawka

play czy orange ?

Polecane posty

mam do was pytanko :P mam telefon w orange ale straszne drogi jest wiec mysle nad przejsciem do play :P ma ktos moze play? doradzcie mi :P gdzie korzystniej?

Gość a dlaczego zaraz
orange to ścierwo, nie dabją o starych klientów. Po 4 latach przeszłam do play :P

w play tez podobno jest minuta do wszystkich za 29gr a i za smsa 9gr a w orange 20 :/ wiec chyba warto zmienic nie?:P

Gość kru
Bierz Play bez zastanowienia. Inne sieci dymaja swoich klientow. W Play po kazdym doladowaniu masz 3000 sms do wszystkich sieci. W dodatku gdy doladujesz konto i bedziesz miec na koncie powyzej 50 zl to 20 masz gratis. Konto wazne okragly rok po kazdym doladowaniu, a poza tym do wszystkich sieci tanio.

Gość Oorp
Ja mialem w Orange, a teraz w PLAY wiec mam porownanie. O niebo lepsze jest Play pomijajac to ze wiekszosc do ktorych dzwonie ma Orange.

a dlaczego zaraz - a ty masz na abonament? bo ja to tylko bym sobie starter kupila :P ale cos mi sie tez wydaje ze jak play nazbiera wielu klientow to juz nie bedzie tak tanio :P

Gość Bieri ere

Gość kutwa
ja to się kurwa nigdy i nigdzie w darmowych minutach nie mieszcze. ale wcześniej miałam w erze a teraz w play. play ma gorszy zasięg, ale jkoś tak chyba taniej wychodzi

Gość Małpoludek
Zapraszam na www.Nasza-czytelnia.pl

jesli chodzi o zasieg to chyba wlasnie w orange najlepszy :P ale bardziej chodzi mi o tanszosc niz zasieg :P to co radzicie? przejsc na play? ale tez jak wspomnialam wczesniej wydaje mi sie ze tylko teraz w play jest tak tanio a jak juz nazbieraja duzo klientow to bedzie drogo jak wszedzie... sama juz nie wiem

Gość Akanen
olej te sieci wybierz Sami swoi

Gość kooo
mialam orange i nigdy wiecej nie chce. brat ma playa i g*** z tego ma :-o. Tzn mial fajy telefon ale juz dwa razy sie zepsul :-o. Polecam tylko i wylacznie PLUSA

Czarna Malibu 997 ja wlasnie mam orange i strasznie drogo jest.. :/ z tego co sie wlasnie orientuje play jest najkorzystniejszy

Gość z tych 2 to play

Gość kiedyś orange teraz play
Miałam orange odkąd pamiętam, grzecznie przedłużałam umowy i dostawałam w zamian jakieś ochłpay - beznadziejny telefon albo dodatkowe minuty TYLKO do orange, i to przez połowę okresu trwania umowy. Abonament 25 zł wygadywałam w tydzień, bo połączenia były bardzo drogie. Jedyne promocje (bardzo rzadkie zresztą) dotyczyły wyłącznie połączeń w obrębie sieci. Zdenerwowałam się i kupiłam starter play fresh za 9 zł. Kasy na koncie z samego startera starczyło mi na dwa razy dłużej niż abonament w orange. O smsach nawet nie wspominam :P

Czarna Malibu 997 no wlasnie ale te smsy sa tylko do orange a w playu sa podobno darmowe do wszystkich sieci :)

Gość kooo
tak dziwne ze jak pracowalam na linii orange to wszyscy klienci darli sie na mnie ze orange to dziadostwo i ze tylko czekaja do konca umowy i zmieniaja operatora bo z takimi warunami g**** mają :-o

Gość ktos tu twierdził
że Orange jest najwięcej :P Oficjalne dane wyglądają mniej więcej tak Plus ok 14 mln numerów Orange z 13,5 Era z 12,5-13 Play - 3 mln

Gość przeciez w orange
jest drogo. Może w sieci jest ok, czy tez stawka za minute ale telefony sa droższe czasami niż w sklepie:D:D

Gość mam plusa
ale zmieniam na playa fresh , troszke sie naczytalam o nim i opinii i warunkow, ktore proponuja... tylko ten zasieg mnie martwi, bo podobno urywa rozmowy :(((( !! mialem juz wszystkie dostepne sieci i plus ma najlepszy zasięg !

Gość mam plusa
naczytalem oczywiscie