karina12345 0 Napisano Sierpień 5, 2009 starm sie o dziecko juz przeszlo 2 lata i znowu nic juz mam dosc!!!!!!juz chyba rezygnuje ze starania !!!:( ;( chce mi sie plakac tyle kobiet w ciąży w koło a ja nie moge to nie sprawiedliwe!!!to takie smutne juz mam tego dosyc ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karina12345 0 Napisano Sierpień 5, 2009 widze ze nie wiec tylko ja jestem tak "inna" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Weź się w garść. Jeżeli nie możesz zajść w ciążę, to adoptuj dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnka kasia Napisano Sierpień 5, 2009 ja pożegnałam się z macierzyństwem miesiąc po ślubie. Mineło 3 lata. Od stycznia czekam na dziecko w OA. I jest git. Ale widok kobiet w ciązy nadal boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitka000 Napisano Sierpień 5, 2009 tu znajdziesz mase takich jak ty http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3127309&start=810 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alja1 Napisano Sierpień 9, 2009 Komediant a wiesz jak ciezko jest adoptowac dziecko???? to prawie graniczy z cudem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach