Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sushini

co mozna robic w szpitalu? HELP !

Polecane posty

Gość sushini

Dzis zostalam przyjeta do szpitala, jestem tu zaledwie 12 godzin, a juz mam ochote kupic metr gumy i strzelic sobie w leb ;p znajomi nie wiedza,ze tu jestem, a chlopak i rodzina dosc daleko (ok.50km). Mam internet, filmy, ksiazki, jestem sama w pokoju ( boze,dziekuje;D) a i tak czas dluzy sie niesamowicie ;p

Gość byłam i sie troszke nudziłam
ja byłam ostatnio 2 dni tylko ale i tak się wynudziłam:P Tez sama byłam w pokoju dzięki Bogu bo te szpitalniane rozmowy i przyjaźnie jakoś nigdy mi nie podchodziły. W szpitalu przeczytałam 4 razy od poczatku do konca gazete Joy, mogę śmiało stwierdzić że to była porządna prasówka ale byłam za krótko żeby tak naprawdę się wynudzić:D

Bacz tylko aby poszukiwanie zajęcia nie doprowadziło do pokusy i czynienia grzechu! Albowiem wszystko ma swoje konsekwencje. Zajmij się jakowymś zajęciem czcigodnym i pożytecznym!

Gość sushini
no ja tu mam byc 2 tygodnie i szczerze chce mi sie wyc ;p jednak przed przyjeciem ordynator oddzialu powiedzial,ze na weekend nie daja przepustek,ale moge wyjsc, bo przeciez ' nikt mnie nie zatrzyma' ;p no,ale nie ma go teraz, bedzie w poniedzialek i w sumie nie wiem jak mam to zrobic ? uciec po prostu ? czy komus powiedziec? bo jednak moga myslec,ze umarlam na chodniku albo co.. ;p ktio uciekal ze szpitala ?:D

Gość sushini
maturka4 - poszlam do szpitala,bo jestem chora :d na chirurgii plastycznej nie leze zlotko ;) pytam milych ludzi,co mozna robic, bo najzwyczajniej w swiecie sie nudze, poki co jeste przed operacja i moge chodzic, biegac skakac, kryc sie w krzakach etc. ;D

Gość Twoja historia jest straszna
Masz internet, telewizję, filmy, ksiązki... I co, mało? Co byś chciała, pierdolenia z lekarzem? Ja kiedyś leżałem również przez pieprzone dwa tygodnie w szpitalu- w kilku osobowej sali, bez internetu, komputera, telewizji, ani nawet pieprzonego MP3. Moją jedyną rozrywką było czytanie gazet, które mi kupiła mamusia przy odwiedzinach (czytałem je po kilka razy) i obserwowanie pieprzonej muchy na tle szyby... I co, da się wytrzymać? Da! Więc przestąń jęczeć księżniczko, bo śmieszna jesteś...