Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniiiRiiii

Jak zaprosić kolegę na ślub jako osobę towarzyszącą?

Polecane posty

WItam wszystkie Kobiety! Mam pewien problem. Dostałam zaproszenie od Kuzyna je jego ślub z osobą towarzyszącą. Tylko nie wiem jak mam o tym powiedzieć koledze (bo chłopaka nie mam). Mam 17 lat, on 18. Boję się pewnego wyśmiania czy coś, ale zawsze fajnie się doogadujemy; czy to sami czy to w grupce... A sama iść nie mam zamiaru bo wszyscy moi krewni z osobami tow. idą... :( :( Więc może pomożecie jak mam go o tym kulturalnie powiadomić? Ahh i co zrobić jak odmówi? Poprosić o to jego kolegę czy już zrezygnować?

Gość brukselka453
normalnie,pwiedz:zostałam zaproszona na wesele i może chcialbyś ze mną pójść pobawić się?

Dzięki brukselko. ale mimo wszstko czuję się głupio jakoś; zwykle jest tak, że chłopak zaprasza dziewczynę. ALe żeby dziewczyna chłopaka? Oj... trudno mi będzie.

moze ty idz sama na te wesele chyba nromalne ze nie zawsze chlopak zaprasza dziewczyne, skoro ty dostalas zaproszenie to podejdz do niego i powiedz wiesz szykuje mi sie fajne wesele, niechcialbys isc na nie ze mną i juz dziewczyno chyba masz straszne kompleksy:O a jak bedziesz miec chlopaka tez go nigdzie nei zaprosisz? Na pizze,do kina, na spacer??/