Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatson 19

Najlepsze tabletki dla młodej dziewczyny

Polecane posty

Gość agatson 19

Jakie są najlepsze tabletki anty dla dziewczyny w wieku 19 lat? Wczesniej brałam Yasminelle, jednak tanie nie były. Po 10 miesiacach znow chce zaczac brac i nie wiem jakie sa NAJ...

Gość agatson 19
Tak jak pisalam juz wczesniej mi lekarz przepisal Yasminelle. Nie mam zadnych problemow, aby byly jakies przeciwskazania... Chcialabym po prostu tansze

Gość wiolkaa24533
Powiedz lekarzowi, że chcesz tańszy odpowiednik, a dokona wyboru lekarz a nie sugeruj się opinią osób trzecich.

Gość Apap lub aspiryna

Gość polewa czekoladowaa
mi jak i moim znajomym, ginekolodzy w moim mieście przepisują CILEST. Jest naprawdę dobry i są to tabletki dla młodych dziewcząt. Ile kosztują? zależy od apteki, ale do 15 zł

pierwsze tabletki jakie brałam to mercilon i marvelon póxniej, żadnych skutków ubocznych byłam chudziutka jak patyk i nic nie przytyłam. Po pierwszym dziecku zaczęłam brac diane i porażka, przytyłam 6 kg, a te 6 kg to sama woda i celulit masakra. Póxniej z 5 lat nie brałam nic bo chcielismy drugie dziecko i teraz po porodzie biore yasminelle rewelacja, na razie pierwsze opakowanie a ja schudłam ( a raczej zgubiłam wode ) 2 kg :) Jestem bardzo zadowolona z yasminelki, ale idz do swojego gina i poproś o tabletki z jak najmniejszą zawartością hormonów.

Gość Agnieszka *
Lekarz przepisał mi tabletki RIGEVIDON - mam 22 lata , warze 54 kg , a w ciągu tyg przytyłam 2 kg ! a z tego co się dowiedziałam czytając inne fora , ze te tabletki : "Rigevidon bardzo szkodzi wątrobie. Brałam ten lek i bardzo żałuję. Poza tym zwiększa się tycie, ospałość i ogólnie może nie być za ciekawie. Po kilku miesiącach brania rigevidonu zmieniłam lekarza i on był przerażony, że ktoś przepisał ten lek 20-latce Teraz biorę cilest, bo jest bezpieczniejszy. Rige zapisuje się zwykle kobietom, które już rodziły. Jego zaletą jest przystępna cena. Ale to nie idzie w parze z jakością. Zabezpiecza, owszem. Jednak Ja radziłabym używać go jedynie jako ostateczności. i w 100 % już po pierwszym tygodniu brania tabletek jestem zmuszona zgodzić się z opinia koleżanki.

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!