Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemwiemwiem

zazdrosna,zaborcza,i wiem ze to nic dobrego jestem chora

Polecane posty

Gość wiemwiemwiem

ale nie umiem sobie z tym poradzic zazdrosna to ja zawsze bylam (ale nie tak jak teraz) zaborcza nie bylam nigdy lecz sie stalam:( dal mi tez powody moj obecny mezczyzna ........... tak daleko doszlo ze ja czuje sie jakbym szalala :O:O nie wiem co sie ze mna dzieje jestem jak dzikus jakis :O:O:O najchetniej to bym mu keyloggera wpieprzyla na kompa i wogole na tel itd ..... nie potrafie sie juz powstrzymywac :O:O sama o sobie moge powiedziec jestem wariatka potrzebujaca psychologa :O:O prosze was nie piszcie typu:jestes walnieta , spier*** itd jak z takim czyms sobie poradzic bo sama siebie sie wstydze i jest mi wstyd :O:O a zazdrosna jestem moze to ma wplyw od dziecinnstwa :rodzicow nie mialam , nikt mnie nie przytulul mowiac kocham cie , pierwsza milosc w moim zyciu po 2 latach mnie zostawil , bo stradziil , pare lat bylam sama bez nikogo ........................ nie wiem jak sobie pomoc :( a dalej byc tak nie moze ......... bo ja bym chciala zeby za mna biegal , czysta telenowele brazylijska bym chciala :O:O:O:(

Gość wiemwiemwiem
zdradzil* przepraszam za jakiekolwiek bledy

Gość telenowele to i ja bym chciala
:O

Gość rozumiem co przezywasz
Tez tak mam. Czasem nie wytrzymuje. A to przez paskudne baby, ktore wiedzac ze facet jest zajety, dalej pchaja swoje durne d*py tak gdzie nie trzeba. Mialam nie jedna sytuacje. W sklepie, w autobusie...panienki usmiechaja sie do mojego faceta, nie zauwazaja mnie. Czasem mam ochote rzucic sie i wydlubac tym dzi**om oczy.

problem czysto psychologiczny- polecam wizytę u lekarza, im bardziej jesteś zaborcza tym mniej masz tego faceta- sama działasz na swoją szkode, biorac jednak pod uwage to, ze nie masz rodziców, ta paniczna potrzeba poczucia bezpieczeństwa wydaje sie naturalna, niemniej- on ich Tobie nie zastąpi. Siły ci życze.

Gość wiemwiemwiemwiem
wiem ze mi ich nie zastapi :) ma tu jedna dziewczyna racje , koboety sa podle , potrafia byc podle , wiedza ze ktos jest zajety , a pchaja sie , a jak by ich to facet byl , to by tak samo postapily .A moj facet jest mily , nie chce przykrosci robic , czy tam nie odp czy cos , on dobrze zarabia , a one mu pisza to co kiedy mnie zaprosisz na piwo,ale ty placisz brrrrrrrr........ :O:O:O:O:O:O nie chce taka byc jaka jestem , jest mi z tego tak przykro i to bardzo :(:(:O:O:O musze z nim jeszcze raz pogadac , wszystko powiedziec , bo on tez jest nie zadowolony jak ja sama wychodze z kolezanka , tez robi scenki itd ....:( a do psychologa to si ewybiore :)

Gość wiemwiemwiem
niestety mam ciezki charakter:O ja ufam , ale jesli ktos zaufanie w moimch oczach straci ,nadepnie na tzw.odcisk to ma przegrane:O:Oehhh......

Gość wiemwiemwiem
boze jakie ja bledy robie:O przepraszam ,ale jakos poddenerwowana jestem :O wybaczcie

Gość wiemwiemwiem
keylogger(chyba dobrze nazwe napisalam:D) mozesz komus zainstalowac na pc , wtedy wszystko co bedzie pisane ne danym kompie dostaniesz mailem :D :P

Gość wiemwiemwiemwiem
sa w roznej postaci np mozna kupic klawiature z kyloggerem :D itd

Gość agamalina1819
też tak mam :p i chyba większość LUDZI(mężczyźni też) jest zazdrosna o drugą osobę ;p a chyba najczęściej jest tak że bardziej zazdrosne (mniej wierzymy) temu który własnie zasluguje najbardziej na zaufanie ;p ja np mam tak że dostaje fioła jak mój....no przyjaciel(lecz go kocham ;p) idzie gdzieś z kolegami i jeszcze jakimiś koleżankami ( a jedna jest taka że...!!!! udusiłabym;/) nie daje powodów żeby go sprawdzać co tam robil...itp ale moja wyobraźnia jest tak wielka ze od razu robie sie zła...cała chodze itp ;p

Tylko, że musisz być świadoma faktu, że im bardziej będziesz zazdrosna i będziesz więcej rzeczy zabraniać facetowi to właśnie tym bardziej będzie go do nich ciągnęło. I jeszcze zacznie Cię oszukiwać. Faceci nie lubią zazdrosnych i zaborczych kobiet. Czują się jak na uwięzi. I będą szukali świeżego powietrza.... Bez kobiety.

Gość wiemwiemwiemwiem
nie wiem czy osoba rozpozna ,tego nie wiem ale idzie sie dowiedziec , na allegro sa , mozna poczytac itd tylko trzeba go skonfigurowac:D:D itd ,albo informatyka sie zapytac:P:P

Gość wiemwiemwiem
Lily ja to wiem :O ze im bardziej taka bede to go strace to ja dobrze o tym wiem , ale nie wiem jak mam sobie poradzic :O no jak mam to wszystko z siebie wyrzucic?

Gość agamalina1819
a kobiety to nie? ;p

Gość wiemwiemwiem
nie bede nic instalowala bo to bym sie juz ponizyla :O a faceci to szuje wiem :)

Musisz zacisnąć zęby i wytrzymac. To trudne ale najlepiej, żeby dziewczyna nie pokazywała zazdrości wogóle. Zajmij się czymś innym, znajdż sobie jakieś fajne zajęcie.

Gość agamalina1819
może "zaciekaw" go....zmień styl np kup sobie jakieś sexy sukienki...maluj sie inaczej....bądź bardziej kreatywna w domu :D faceci to nie szuje....znaczy przynajmniej nie wszyscy, ale to są dzikusy ;p kierują sie tylko jednym....jak oszaleje na Twoim punkcie nie bedzie myślał o zdradzie czy flircie....a wtedy ty bedziesz mogłą odpocząć ;p

Gość wiemwiemwiem
tak zrobie Lily :) tylko on tez musi pewne rzeczy zrozumiec

Gość wiemwiemwiemwiem
tylko ze ja ladnie sie ubieram , maluje :) itd jestem nawet ladna i atrakcyjna , ale tak czy tak zawsze widze zagrozenie :O:O nie wiem , kiedys bylam tzw grubaskiem , i nie mialam powodzenia od wtedy sie duzo zmienilo , tak czy tak same upokorzenia mialam :O:O:O a dzieci potrafily brutalne i wredne byc::O:O

Gość wiemwiemwiem
wszystko jest zasluga mojego spieprzonego dziecinstwa:O:O:O:O

Gość wiemwiemwiem
musi zrozumiec ze jego pisanie i umawianie sie (choc on tylko pisze bo jak by co do czego przyszlo to by zwial) , pisywal z cipami :D itd tyle razy mu powiedzialam ze mnie to boli , nie mialabym nic przeciwko temu zeby z kolezanka jakas tam pisal co slychac itd ale te rzeczy co kiedys znalazlam :O:O szok szok szok on tez mi zabrania np wychodzenia (tez zazdrosny i zly) jalk gdzies wyjezdza mowi zeby nie szla , i nie pila:D:D:D zebym np nie szla na kawe z kolega itd (raz poszlam , kolega z pracy) furi dostal , albo jak mi sms napisal co tam slychac - tez furia a jak on napisal do ex to co ? bozeeee:O

Gość wiemwiemwiem
obydwoje musimy sie zmienic :( bo jak dalej tak bedzie to nie ma to sensu :O mamy po 25 i 23 lata a zachowujemy sie jak dzieci:O:O

Wiesz co to teraz sądzę, że masz powody do zazdrości... Żaden porządny chłopak nie umawia się z innymi dziewczynami jak jest w związku! Z takim czymś bym walczyła. Nie chodzi mi o trucie nad uchem żeby tego nie robił. To nic nie zdziała. Postawiłabym ultimatum : Że jak dowiem się, że umawia się z jakąś dziewczyną to z nami koniec.

Gość Amant Wszech Czsów k.odwetowa
"Faceci nie lubią zazdrosnych i zaborczych kobiet. Czują się jak na uwięzi. I będą szukali świeżego powietrza.... Bez kobiety." Ale są gorsze np. ignorantki i skąpe:P.I nie piszcie bzdur o innych babach-przecież jak facet zdradzi to jego winba w 1 kolejności:P.