Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNA PUSIA.

jestem gruba i nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość SMUTNA PUSIA.

:-(

Gość puśka a gdzie twoj tekst
o kobiecych dziewczynach i anorektycznych tipsiarach?:classic_cool::D

no masz.. nastepna... jak jestes gruba to zacznij sie odchudzac... a nie mi tu od rana jeczec na kafe.. wrrrrrrrr

Gość rebus13
Kiedyś ja kochala chip hop i rap, gangsta, amerykańskie teledyski, umięśnieni murzyni, dziwki, samochody joł! I mnie powiedzieli ziomki, że rzeby być dobrym gangsta ziomalem cool trzeba popełnić jakieś pżestępstwo żeby się liczyć na dzielnicy. I ja się dłógo zastanawiała jakom by tu zbrodnie zrobic by być cool na dzielnicy i wpadła ja na dobry pomysł. Włamała ja się w nocy do mięsnego, i ukradłam dwa kilo koniny, a ja kiedy gdzieś czytała że jak partyzanci szli na akcje to nic nie jedli bo wtedy można zrobić operację brzócha,więc przed akcją nic nie zjadlam a łupy z włamu miałam przynieść ziomkom, i jak ja szedłam tak z tą koniną i tak mnie chwycił wielki głud jakiś, i zjadłam ja kęs, i potem drugi, trzeci, a ni się obejrzałam a już zjadłam tą ociupinkę mięska. Chcialam iść na dzielnicę do hlopaków i powiedzieć ze włam się nie udał ale mnie coś te mięso zaszkodziło i się zatrułam, ledwo co dopadłam do krzaków w parku i tam ja w klęczkach pokutowałam za swoje i swiata grzehy. I mnie przeszedł ten cały rap. Teraz tylko disco polo jak normalny człowiek słucham.

i dobrze, trzeba pielęgnować tradycję narodową :D

Gość Koroli nna
chłopak Cię nie chcę, bo jesteś marudą i jęczysz i kompleksy biją od Ciebie na kilometr. Wiadomo, że większość facetów woli mieć szczupłe laski. A uwierz mi są też na tym świecie faceci, którzy oglądają się za puszystymi. Jednak ta dziewczyna nie może być marudą i wiecznie skrzywioną dziewczyna. Gruba dziewczyna, która jest uśmiechnięta, wesoła, towarzyska potrafi się podobać. I mam wiele koleżanek, które ważą po 90 kg, a są kochane i szczęśliwe. Tylko, że mają naprawdę zajebiste charaktery. Są wspaniałe:) Nie mają kompleksów, a przynajmniej się z nimi nie obnoszą i nie jęczą w kółko jakie to beznadziejne są i nie chciane. Nie zawsze tusza decyduje o braku zainteresowania ze strony mężczyzn. Może warto poprawić wygląd twarzy, włosów, dłoni? zadbać o ubranie. A przede wszystkim zmienić swoje nastawienie. Uśmiechnąć się i wyjść do ludzi, a nie marudzić, że się nie ma chłopaka, bo jesteś gruba. Ja miłość życia poznałam w kryzysowym momencie. Ważyłam 87kg. Ale on mnie pokochał za charakter, za ładną buźkę za moje myślenie i to jaka jestem. Schudłam dopiero po zaręczynach. Pokochał mnie jako grubaskę. Oczywiście nie będziesz mieć każdego, ale i szczupła laska nie może mieć każdego. Tylko tak sobie tłumaczysz jestem gruba to jestem sama, ale na pewno wpływa na to więcej czynników, które jesteś w stanie zmienić niż tylko otyłość.

Gość fafafffffffffffffffffff
a ja jestem chuda jak szkapa , mam opadajaca powieke ,male oczy, krzywe zeby i dlugi spiczasty nos. I CO?

Gość rebus13
Bunia nie jest wieszakiem, jest wspaniała pełną kobietką która nie odmawia gdy jom częstujom i jej facet dał jej karnet na siłownię i basen żeby schudłą - załosny egoistyczny dupek!!!weź nóż i go zarżnij jak swinię!!!nienawidzę tych załosnych kolesi co lubiejom wieszaki i szkieletorki!!!!na pochybel chudym!!!

Gość fafafafaffffffffffffffffffffff
i co gruba pusiu srusiu juz nic nie napiszesz ?

Gość druuuuuuuuu
Czytała ja u tej świni te żałosne herezje, że otyłość bierze się z jedzenia, i powiem wam jedno - pieprzenie!! nienawidze tego całego żałosnego mareczka co to pozuje na jakiegoś mędrca a jest tylko obsranym załosnym nieudacznikiem!!!! Powiem ja wam - tłuszcz bierze się ze złej przemiany materii złych genów i choroby!!!a nie od jedzenia!!! nie słuchajcie tego co pieprzy ten załosny gówniarz mareczek, że cwiczenia, zdrowe jedzenie i pozytywne podejscie do życia sprawi że będziecie szczupli to som jakieś bzdury i manipulacje!!! Ja to pieprze!!! sram na to!!!lubie se dobrze podjeść od razu mam lepszy humor i che sie żyć a nie jakieś wieszaki szkieletory i anorektyczne chuchra co to wiatrzyk powieje i zwiewa ich z płąszczyzny widzenia!!

Gość druuuuuuuuu
Powiem ja wam prosto z mostu bo ja dziewczyna taka jestem co nie lubiejom owijać w bawełnę - chłopy to śmierdzące egoistyczne gnojki i sram na nich. Tylko jedno im w głowie zawrócą w głowie dziewczynie, naobiecują kokosów i dobrego życia, dostaną czego chcą łapserdaki, uciekają i zostawiają dziewczynę płączącą w cierpieniu i z brzuchem. Jeden taki mnie uciekał, to żem wzięła z zamrażarki gicz cielecą i żem go po karczku przejechała parę razy żeby oprócz ognistych całusów miał miłosny tatuaż,nienaiwdze go!

'jestem gruba i nikt mnie nie chce' ja bym dodala jeszcze jestem gruba i ciagle narzekam (dlatego nikt mnie nie chce).

Gość szoruj babcia do kolejki
druuuuuuuuuu- CO RACJA TO RACJA !!!!!! Puśka nie załamuj się :)

Gość grubkaska1234
pusia ja tez gruba, trzymaj sie, jest nas wielu

Gość grubkaska1234
dru zajebity tekst

Gość huehuehue
Mnie też nikt nie chce, i dlatego się odchudzam :D:P

Gość ktosia...
Ja też jestem guba,164-76 kg Też nie nikt niechce ,ale mam to gdzieś nieszukam na siłe samo przyjdzie a jak nie to tuudno ;-) pozdrawiam ;-)

Gość ktosia...
druuuuuuuuu Zgadzam sie z tobą! ;-)

Gość hfuydututs
grubato nic w porownaniu jak siebie nazywasz PUSIA :D nosz kurde, jak normalna kobieta moze tak o sobie mowic PUSI, PUSIA, PUSIA "kto wypuscil Pusie?" ha.ha,ha :D

Gość joooo
ja mam 170cm i waże 100 kg :(

Gość leleleleleleeee
dru otylosc bierze sie u was bo wpierdalacie, taka prawda

Gość romans w powietrzu
pusia jest okej!