Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna o brazowych wlosach

lepiej mi w krotkich czy dłuzszysz wlosach? foto

Polecane posty

Gość wanddziaa
W krótszych lepiej. Ale obie fryzury nie są optymalne dla ciebie. Powinnaś skrócić włosy przy twarzy, moze je bardziej wycieniować, żeby były bardziej potargane, wesołe, dynamiczne. Bo takie gładkie jakos tak cieżko i przytłaczająco wyglądają.

Ludzie są okropni. Czy każdy musi być chudy? Najlepiej to być anorektyczką, prawda? Może dziewczyna lubi samą siebie? Nie pyta was o swoje ciało i czy ma schudnąć, tylko o fryzurę. Autorko, w krótszych jest ci lepiej, ale może nie prostuj włosów i nie rób się na "ulizańca"? spróbuj jakiejś nastroszonej fryzurki? bądź wycieniowanej od góry, to podniesie fryzurę i nada włosom objętości, nie będziesz miała aż tak zaokrąglonej twarzy. Przy cieniowaniu zniknie twój problem z wywijaniem się włosów, po prostu to wykorzystaj, zamiast z tym walczyć. Ja uwielbiam długie włosy, ale ty wyglądasz ślicznie w krótkiej fryzurce :)

Gość wez przestan....
Ludzie są okropni. Czy każdy musi być chudy? Najlepiej to być anorektyczką, prawda? kazdy powinien byc chudy nikt njie pisze ze najlpeeij to byc anorektyczka a moze autorka nie wie ze jest gruba to chyba mozna ja uswiadomic nie? na pewno lepeij by wygladala jakby chociaz z 5 kilo zrzucila.

Gość a ja mowie co mysle
Ja jestem szczra i mowie co mysle, skoro autorka upublicznila swoj image i publicznie sie pyta o rade to chyba liczyla sie takimi komentarzami prawda Fundor? Sama pewnie myslisz ze powinna troche zrzucic tylko boisz sie jej to powiedziec, zwyklad podlizdupa z ciebie i tyle

Gość LatteVanilla
Schudnij bo w kazdej fryzurze Ci nie ładnie, to nie złośliwość lecz szerość... Jak schudniesz będziesz śliczna w długich włoskach :) Pozdrawiam... :D

Gość LatteVanilla
i nie ścinaj ichch :0 :)

Gość Anq25
Moim zdaniem i pewnie zaraz wszyscy mnie zbesztają...w obu wyglądasz nie do końca fajnie...nie jest zle ale własciwie to zadna fryzura nie jest... Masz dość krągłą buzię i mocną budowę, dlatego nie polecam Ci krótkich włosów bo obnażają to niemiłosiernie. Tutaj masz w krótkich włosach zdjęcie twarzy i lekko z profilu więc wygląda to ok, ale stojąc F2F jak masz krótkie ulizane włosy robi się mała głowa i duże ciało. Mimo wszytko masz zaznaczone kości policzkowe wiec nie radziłabym Ci zadnych pazurków, cieniowania itp, bo przy "niesfornych włosach" robi się bajzel na głowie a wycieniowane jeszcze bardziej będą się wywijać. Przy Twojej budowie i włosach polecałabym Ci asymetrie i skośną grzywkę, która wydłuży owal twarzy. Z jednej strony włosy sięgałyby ok.linii podbródka (tak z 1-2 cm poniżej), z drugiej nieco poniżej ramienia. Tak by między długościami różnica wynosiła ok 10 cm i tyłem łączyły się łukiem, tak obciętym by włosy lekko się pod spód podwijały a z przodu były proste. Grzywka ciężka, po stronie krótszych włosów sięgająca kącika ust. W ciemniejszym kolorze (tam gdzie masz długie) Ci ładniej bo wyostrza rysy, ale nie ten odcień, jest zbyt ponury, bardziej w czekoladę bym je zrobiła, taką z orzechowym odcieniem.

Zdecydowanie w krotkich ci ladniej!!! :) A tymi docinki o otylosci olej! Zawsze sie znajdzie jakis pajac na forum. Nie wspomne juz o tym ze pewnie sam wyglada jak pokraka,tacy najczesciej udaja na forum madrych slicznych i doswiadczonych!

Nie, nie uważam, że POWINNA schudnąć - sama mam znajomych, którzy nie są szczupli, ale nie przeszkadza im to - i co, mam się krzywo na nich gapić, skoro to wspaniali ludzie? Tylko dlatego, że im nie przeszkadza waga i widzą w życiu coś poza tym? Ci, którzy MUSIELI autorce napisac, że ma schudnąć, to ograniczeni ludzie. Skoro pyta was o fyzurę - o fryzurze się wypowiedźcie.

Nie pomyśleliście, że może autorka nie może schudnąć? Może ma cukrzycę, czy inną chorobę? Nie, nie pomyśleliście. Więc wpieprzajcie swoje zdanie wszędzie i tam, gdzie nie trzeba - co z tego, że komuś moze być przykro. Przecież wy jesteście lepsi, bo chudsi.

Gość SLUCHAJ MNIE
masz okragłą buzie, wiec powinnas miec dluzsze wlosy, bo długie wysmuklają twarz. nie przejmuj sie komentarzami innych, moze i jestes troszke okrąglejsza ale za to ładna :)

Gość oszolomom religijnym
zrzuc z 15 kg minimum a wtedy dylemat z wlosami bedzie zbedny w kazdych bedzie ladnie.

Gość dziewczyna o brazowych wlosach
Dopiero teraz wchodze bo byłam w pracy. Mimio iż PYTAŁAM O FRYZURE, to spodziewałam sie komentrarzy o zrzuceniu wagi, niemniej jednak i tak jest mi przykro. Zdaje sobie z tego sprawe bez waszych uwag. Ale czuje sie ładna i mysle ze nie wygladam najgorzej. Stale jestem na diecie, ale udaje mi sie zrzucic kilka kg i pojawia sie efekt jojo. Mam chlopaka ktory mnie kocha i akceptuje mnie taka jaka jestem. Tak - ja grubas nie bede stara panna. A ile szczupłych zgryzliwych lal bedzie singlami lub jak to czesto okresla sie na forum puszczalskimi bo skakały z kwiatka na kwiatek?

Gość ehm
I właśnie takie jest społeczeństwo polskie :/:/:/:/

Gość wwrrr
szczesliwi ci ludzie - ciekawe, czy to kobiety? - uwazajacy ze jak czlowiek jest chudy, od razu robi sie ladny :D jedna mala uwaga a propos odchudzania - autorko, nie: stale jestem na diecie i mam potem jojo, tylko na powaznie wez sie za eliminowanie zlych nawykow zywieniowych - nie na okres 'diety', a na zawsze

pyta o fryzure a nie o swoja wage.....co do odchudzania zmień swoje nawyki żywieniowe tak pomalutku małymi kroczkami bez żadnych diet i efekt się pojawi po dluższym czasie :) zdecydowanie w krótszych- optycznie wyszczupla ci to twarz natomiast w dłuższych masz takie jakieś "capy" wokól twarzy.

Gość a ja mowie co mysle
Fundor - zauwaz ze piszesz na forum! Twoi znajomi sa twoimi znajomymi i nic nam do tego jakich sobie wybierasz! Jezeli nie umiesz przyjac krytyki to ty masz problem, autorka umie sie wypowiedziec nie potrzebuje adwokata i tego typu innych dewot ktore siedza przed kompem i skrzecza jak sie prawde mowi. Chce podkreslic ze to co juz powiedzialam wczesniej, jezeli wrzucasz swoje zdjecie i pytasz o publiczna opinie to ja dostaniesz i to w kazdej postaci, a ty radze ucz sie zycia Fundor

Gość a ja mowie prawde
dziewczyno o brazowych wlosach walcz lepiej z kompleksami a nie z innymi osobami ;)

Gość bronislava
Na tym zdjeciu z długimi włosami masz jakies takie ubranie, które cię jeszcze pogrubia, wygladasz jak w pancerzu, ale przeciez nie jestes jakimś grubym monstrum, ludzie, nie przesadzajcie. Pewnie, ze parę kilo mozna by zrzucić, ale to nie jest przedmiot dyskusji. Różnica miedzy tymi dlugosciami jest na tyle nieduża, że myslę, ze i tak, i tak jest dobrze. Na zdjeciu legitymacyjnym masz niezbyt fajny makijaż, a włosy ulizane i cieżkie, bez finezji. Drugie zdjecie z długimi włosami jest o niebo lepsze. Lepiej ci w ubraniach lzejszych, nie takich uniformowatych. Czy z dluzszymi włosami, czy z krotszymi - zrobiłabym troche wiecej "ruchu" w obrebie twarzy. Albo rozjaśniła włosy refleksami

Gość maturzystka90
moim zdaniem zdecydowanie lepiej w dlugich

Dlaczego doczepiliście się wagi skoro dziewczyna pyta o włosy a nie o to ,,jak wam się podobam i co moge w sobie zmienić''' jak inne kretynki;/ Co do włosów to uważam,że ładniej Ci w tych krótszych:)

a ja bym radziła średniej długości ale cieniowane. Poza tym śwetnie wyglądałabyś w pasemkach :) Pozdrawiam

Gość mati2
Mnie bardziej podoba sie wersja z krótkimi włosami i doradziłabym głębszy kolor, może mocca...ja mam z natury okrągłą buźkę, choć wcale nie jestem przy kości i od roku mam fryzurkę "na boba" z ukośną grzywką, całe zycie mialam dłuuugie włosy, dopiero po porodzie zdecydowalam sie na zmianę i bardzo jestem zadowolona...nie przejmuj sie tymi docinkami, tutaj to normalka....najważniejsze, że czujesz się dobrze, że jesteś kochana i szczęśliwa u boku swojego faceta...pozdrawiam