Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drugie dziecko

zastanawiam się czy teraz to ma sens

Polecane posty

Gość drugie dziecko

mam 34 lata i 9 letnie dziecko czy jest sens starać się o drugie? chodzi mi o mój wiek i o różnice wieku między ewentualnym rodzeństwem

Gość hfhhf
mysle ze tak, nie ma tragedii. Moj maz ma 23 lata i 6 letnia siostre:)

Przecież młoda jesteś niektórzy dopiero w tym wieku strają się o dziecko. Ale hyba czujesz się staro skoro tak mówisz. Mam koleżankę która ma o 20 lat starszego brata i się dogadują więc 9 lat to nic:)

Gość gosianica
staraj sie jeszcze mloda jestes mozesz :) 9 lat to nic iedzy moja mama a jej bratem jest 15 lat roznicy i dogaduja sie

Gość eiveee
ja mam 33 lata i syna który w listopadzie skończy 14lat. Jestem w kolejnej ciąży, rodzę w grudniu. między moimi chłopakami będzie 14 lat i 1 miesiąc róznicy. Moj brat ma synka 4-miesięcznego, a mój syn jak go widzi nie odstepuje na krok. Nosi, zabawia, nawet rwie się do dawania butelki. Mam więc nadzieję, ze nie będzie źle ;)

Gość drugie dziecko
:) dzięki :) jestem młoda, czuję sie młodo, ale tyle się naczytałam o zagrożeniach ciąży po trzydziestce.. Dlatego pytam, może po to, aby rozwiać obawy. Jeśli chodzi o różnicę wieku dizeci- odzwyczaiłam się już :) i boję się, ze nie ogarnę dojrzewającej młodzieży i dorastającego maluszka

Gość *jedynaczka*
Jak ja mialam 8 lat, to pamietam, ze bardzo chcialam, by w domu pojawila sie mala dzidzia... jestem jedynaczka a bardzo chcialabym miec rodzenstwo, nawet 9lat mlodsze... starac sie...