Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciaz napalony

juz nie moge

Polecane posty

Gość wciaz napalony

kurrrwa już mam dość im starszy jestem tym bardziej staje sie napalony mam prawie 20lat i wciaz myśle o seksie staram sie myśleć o czymś innym ale to wraca niczym bumerang:O gdy byłem młodszy sądziłem ze przejdzie mi to z wiekiem to że jestem prawiczkiem też mi nie pomaga :O już mnie pała boli od pukania w jajko w pracy to samo ledwie potrafie sie opanowac przed zwodem :O:O kurrrwa czy nie ma jakis leków na obniżenie potencji? ludzie mają problemy no ale ten moj problem jest nie dosc ze głupi to jeszcze męczacy

Gość rusek z pogrzebu
jak mnie dopadało to starałem się myśleć o swoim dyrektorze tumanie jak mędzi o wydajności i kosztach, pomagało, ale teraz rzuciłem robotą więc nie wiem o czym myśleć :(

Gość szkoda ze nie pracujemy razem
chetnie bym sie Tobą zajęła ;)

Gość wciaz napalony
no ile mozna marszczyc kurrwa :O juz mnie jajca bola od ciaglego rozpedzania skory:O

Gość wciaz napalony
mam zzbyt duze kompleksy i jestem aspoleczny do tego dochodzi nismialosc podobno jestem przystojny ale co z tego jesli nawet nie jestem podejsc do kobiety :O

Gość wciaz napalony
niestety z moim kompleksami zostaje mi samemu wziasc sprawy w swoje rece ;d

Gość hthghtgfhgf
jak nie moge to przez noge i znów mogę

Gość wciaz napalony
szczerze to sie boje jakby to sie skonczyło. tak juz dlugo jade na tym recznym ze czasami nawet potrafie walic 2 godziny bez przerwy . gdy mam juz dochodzic chwile sobi darowalem i znow zaczynalem. gdyby przyszlo mi uprawiac seks pewnie bym nie doszedl

Gość wciaz napalony
a co do tych portali to pewnie jest tam wiecej facetow niz kobiet ktorzy staraja sie zbalamucic kobiety na swoje 25cm ptaki przerabiane w photoshopie :)