Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puff

Mój chłopak pracuje,ja-mam wakacje. w związku z tym

Polecane posty

"a to jest całkiem inna sytuacja." no jasne - bo tutaj kobieta zostałaby sama a nie facet :P:P:P gdyby hipokryzja bolała, to 99% kobiet musiałoby od 16 roku życia przyjmować codziennie morfine :D

komiczne masz trochę racji :D baby nie pozwolą swoim facetom jechać z kolegami, ale one z koleżankami mogą. w tym roku u mnie jest podobna sytuacja. oboje pracujemy, ale on nie weźmie urlopu, więc wyjeżdżam na 7 dni z koleżanką. znajomi się dziwią, że on nie ma do tego większych zastrzeżeń. on im odpowiada, że mi ufa, że nic głupiego nie zrobię na wyjeździe dodając po chwili, że ja muszę ufać jemu, bo zostawiam go na tydzień na miejscu. różnica jest taka, że ze mną jedzie tylko jedna koleżanka, a on wszystkich kolegów ma na miejscu ;)

Gość ehhhhhhhhhh
puff ..o ile cie zabierze :D

własnie... o ile ;) może mu się przypomną stare czasy i pojedzie autostopem na drugi koniec Europy ;)

ehhhhhhhhh- no pewnie, zamiast mnie powinien wziąć koleżankę, coby była kwita :o

'najbardziej mnie śmieszy pewien fakt- wiem, że wcześniej miał dziewczynę, która była "bardzo grzeczna" a on wtedy uwielbiał szaleć, jeździć pod namioty w bieszczady, walać się stopem popolsce- oczywiście bez niej. cekawe, co musiała wtedy czuć... a teraz, gdy on ma 30 lat, stara się ustatkować i myśleć o przyszłości- trafiłam mu się JA , która bezczelnie chce sobie popodróżować ' bo to sie trzeba za mlodosci wyszalec za wszystkie czasy, uzywac zycia i eksperymentowac. ;P

Chłopak pracuje, autorka ma wakacje... jest zazdrosny o jej wolny czas. Bo sam go nie ma. Powinien do sprawy podejść tak: jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma.Musi się z tym pogodzić. I już!

Gość ehhhhhhhhhh
makijaja ..wiesz co masz racje niech sobie jedzie na wakacje nawet na caly rok :) koles bedzie miał wolną chate , kumpli na miejscu kolezanki na miejscu wszystkie kluby gdzie lubi chodzic więc niech se jedzie na wakacje droga wolna :) po pracy zawsze mozna poszalec :classic_cool: