Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duzy Johny

Rozmiary pEnISa czekam na odpowiedzi

Polecane posty

Gość kakakakakakakaka
duzy robię to często gęsto ale mam bardzo doświadczonego facet i tyle ja ci na to pytanie nie odpowiem zapytaj faceta który wie jak powstrzymać wytrysk tylko uwaga czasem wystarczy kropla i rosnie brzuszek

Gość kakakakakakakaka
dobra duzy dobre;)

Gość Duzy Johny
KTOS SIE ZA MNIE PODROBIL JAK TAK NIE PISALEM O DIECIE BABCI I NICK DALEM DUZY BO NIE MIALEM CO WYMYSLEC I WAZE 51 KG I MAM 170 CM WZROSTU 1 KROPELKA POWIADASZ :)

praktycznie to jeden plemnik zapładnia komórkę więc wiesz nawet kropli nie potrzeba ;)

Gość Duzy Johny
JAKIS KURWA JEBANY MELEPETA ZA MNIE SIE PODROBIL JA MAM 51 KG WAGI I 170 WZROSTU

Gość kakakakakakakaka
duzy to ile masz kg to bez znaczenia jestes facetem dobrze się ze soba czujes i po kłopocie czyż nie tak?

Gość Duzy Johny
mam 51 kg wagi i dobrze sie ze soba czuje :) tylko jakis melepeta sie za mnie podrobil i napisal ze mam 12 kg wagi !!

Gość Duzy Johny
Kakakakkaakka mam jescze jedno pytanie jakie wolisz penisy ogolone czy owlosione bo sie wlasnie zastanawialem :)

jony masz czas aby nad tym się zastanawiać a poza tym już było parę tematów odnośnie tego poszukaj ;)

Gość kakakakakakakaka
ojejej jakie pytanie;-) coś pomiędzy w penych miejscachbardziej wygolne a dzie indziej nie ale nie zeby całkiem goło bo przecież mam do czynienia z dorosłym mężczyzną tak? a nie z chłopcem,,,,,ale każda kobieta woli inne;-)