Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duzy Johny

Rozmiary pEnISa czekam na odpowiedzi

Polecane posty

Gość Duzy Johny

mAM 13 lat i moj penisss ma 14 cm i w obwodzie 12 cm czy to dobrze czy zle czekam na odpowiedz

Gość zarazCipodpowiem
Zmien nick na Mały Johny i wszystko bedzie w normie.

Gość vfcghjnkml
jest w normie ... ale niektorym kobietom i tak niedogodzisz :P

Gość Duzy Johny
No ale jak bede mial z 17-18 lat no to bedzie mial z 20cm lekko ;)

Gość kakakakakakakaka
eh ludzie czy wy powariowaliście ???? rozmiar jest bez znaczenia może być nie wiem jak welki ale jak facet nie wie jak nim operować to lipa a z kolei facei z małymi penisami też maja pole do opisu jeśli potrafia troche pomyśleć

Gość Duzy Johny
Ale lepiej miec większego niz mniejszego :) A ty kakakakaka wolisz malymi sie zabawiac ?? ;>

Gość kakakakakakakaka
hehe małe jest piękne podobno co ja wolę ??? czy ja wiem chyba takie średnie bo prawie każdy facet z duzym tak się podnieca że ma takiego i chce sie nim popisać że czasem zapomina ze jest jeszcze kobieta i to że pchnie ją kilka razy i sobie ulzu to nie znaczy to że kobiecie tez było dobre sekret tkwi w całym akcie a nie samym stosunku

Gość Duzy Johny
no to najbardziej jakie wielkosci na cm 17-18-19 ?? ile :) i ile w obwodzie :]

Johny już masz wystarczający rozmiar aby zadowolić kobietę a jeszcze ci pewnie urośnie co najmniej ze 2 cm ;) a poza tym jeśli facet ma dużego penisa to przy głębokiej penetracji może sprawić ból kobiecie

Gość kakakakakakakaka
kobietę mozna zadowolic nie tylko penisem

Gość Duzy Johny
No to ulzylo mi jak piszesz ze moge juz zaspokoic kobiete :) ale tak chcial bym miec z 17-18 cm :P

prawdopodobnie będziesz mieć gdzieś tyle a tak naprawdę statystycznie średnia długość penisa to 15cm ;)

Gość kakakakakakakaka
A NO WŁAŚNIE DLATEGO Z SEKSEM NALEZY POCZEKAĆ AŻ SIĘ DO NIEGO DOROŚNIE BO WSADZIĆ WYJĄĆ TO NIE SZTUKA SZTUKĄ JEST TO ABY TAK WSADZIĆ ŻEBY KOBIETKA ZAPAMIETAŁA TE CHWILE JAO SOĆ WYJATKOWEGO I BAAARDZO PRZYJEMNEGO;)

Gość Duzy Johny
Kaka ty mowisz ze z seksem trzeba poczekac ale cos mi sie tak wydaje ze sama uprawialas sex po raz 1 w wieku 16 lat :)

Johny tu nie chodzi o wiek ale o przygotowanie i bycie gotowym na poniesienie konsekwencji seksu (czyli w najgorszym wypadku niechciana ciąża)

Gość kakakakakakakaka
i tu się mylisz mój drogi byłam juz pełnoletnia jak dowiedziałam się co i jak

Gość kakakakakakakaka
poza tym kobiety emocjonalnie zawsze szybciej dorastaja niz faceci mając 16 lat to byłam kujonem i nawet nie w głowie mi był seks

Gość kakakakakakakaka
właśnie seks może za soba nieść konsekwencje wiadomoże teraz dziwuszki wyrośniete itp ale to nie znaczy że są gotowe na ewentualne bycie mamą no czyż nie tak? a taki chłopaczek poniżej 18 czy myslisz że sprosta obowiązkom ojca i głowy rodziny?

Gość Duzy Johny
co nie wiedzialas ze do dziurki sie pakuje ?:P

jony to kiedy się dowie co gdzie się wkłada to jedno ale jak robić to dobrze to co innego ;)

Gość Duzy Johny
kakaakakakkak nie chodzi o zakladnie rodziny jak chcesz robic przyjemnosc bez zakladania rodziny to kupuje sie zabezpieczenia :) a ty levitan jescze nie probowalem wiec nie wiem czy dobrze zrobie ale zapewne kiedy sproboje chyba ze zostane ksiedzem :)

Gość kakakakakakakaka
wiedziałam ale miałam inne wartości i inne priorytety a przede wszystkim nie ulegałam modzie bo tak to możemy nazwać na tracenie dziewictwa z byle kim byle jak i byle gdzie

Gość kakakakakakakaka
tak duży masz rację ale sama gumka czasem to za mało pękie i co wtedy dziewczyna w ciąży i wtedy pojawia sie problem tylko nie myśl ze seks to coś czego należy sie bac bo mozna wpaść nie nie o to chodzi ale trzeba zawsze 2 razy pomyśleć zanim sie coś zrobi

Gość Duzy Johny
sa jeszcze tabletki antykoncepcyjne :)

Gość Duzy Johny
Wiem :)

Gość kakakakakakakaka
duży czy ty myslisz że ja jakaś zacofana jestem i nie wiem co to antykoncepcja? właściwie połączenie gumki+tabletki doustne lub dopochwowe to już jakies zabezpieczenie w miarę ale zawsze jest ten jeden 1% ale trzeba mieć troche doswiadczenia tzn szczególnie facet jakocham sie bez niczego juz 5 lat i jest ok nie wiem co to wpadka bo moje piersze dziecko było zaplanowane;) i chyba pora popracować nad drugim;-)

Gość Duzy Johny
skad ja mam wiedziec czy jestes czy nie jestes zacofana jak 5 lat bez niczego chyba ze to robisz raz na 2 lata i sie cieszysz ze nic niema nie wiem wlasnie jak to robic zeby dziecka nie bylo ;)

Johny z seksem lepiej poczekać aż będziesz pewny że poniesiesz wszelakie jego konsekwencje i spotkasz odpowiednią kobietę (bo lepiej później zdobyć doświadczenie niż być zmuszonym żyć z nieodpowiednią kobietą - wiem to z obserwacji paru par które istnieją tylko dlatego bo jest dziecko)