Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EIFFEL TOWER

Jak zaproponować dziewczynie np. sex oralny albo analny tak żeby jej nie urazić

Polecane posty

Gość EIFFEL TOWER
do entka: A skąd wiesz, że zafunduję jej ból tyłka? To że ktoś próbował jej wepchnąć kutasa na chama oznacza, że próbując tego ze mną rezultat będzie identyczny? Przecież pewna finezja i delikatność jest chyba naturalna, nie mamy 15 lat. I jak widzę, że ją boli, to przestaję. Tylko nie powinna z góry zakładać, że nieeeee i koniec, ja też czuję się przez to urażony. Tak jak bym powiedział, że nie lubię się kochać na jeźdzca, bo moja poprzednia dziewczyna o mały włos nie złamała mi fiuta i teraz się boję. No ludzie!!!!!!

niekoniecznie, jeśli ktos kiedyś się do tego zabrał na siłę- poczytaj co niektóre kobietki piszą. Nie kazda trafia na cierpliwego w tej kwestii faceta

Gość Mocherowy Rydzyk
EIFFEL TOWER zapnij kozę w dupę.Na pewno nie odmówi .Tylko zacznij od pocałunków aby ją rozpalić!

ale ludzie mają problemy... :P Ale gwarantuję to nie boli, tylko musisz się dziewczyna zrelaksować, czyli mała gra wstępna :)

Ale czemu od niej masz prawo wymagać, a ona nie? Nie rozumiesz, że dla niej pewne rzeczxy moga byc po prostu tak samo nie do przyjęcia, ujak dla ciebie nieodzowne i potrzebne do udanego współżycia? To się po prostuy nazywa niedopasowaniem i Twoja zawziętośc w postawie że ona powinna budzi pewnie większa niechęć z jej strony. Zazwyczaj w związku kiedys zahamowania upadają, ale nic na siłę. Równie dobrze ona może powiedzieć że ją rani takie podejście do seksu bo jest przedniotowe i jak możesz oczekiwać tego czy tatego. Ma prawo tak myśleć, i już.

>> Ciekawe doświadczenie i nic nie boli, to stereotyp!!! Moja dziewczyna też mi to mówiła. A najlepsza pozycja to - on leży, ona kuca nadziewając się 🖐️

Gość EIFFEL TOWER
Ok, ale chyba nie powinno być tak, że skupiam się na tym co robiła i jak z byłym, zamiast na tym co może zrobić ze mną? Chodzi mi o to, że próba rozmowy na temat (podkreślam ROZMOWY) jest traktowana jako atak i wymuszanie czegoś. Czuję się żałośnie i tracę przez to ochotę na seks, bo wszystko odbywa się na jej warunkach - tylko i wyłącznie.

Może być też od tyłu i z boku jak leżycie :) Pozycja nie ważna, ale ważne jest żeby być delikatnym i jej nie odstraszyć.

Gość EIFFEL TOWER
Do entka: Aha, nie do przyjęcia? To znaczy przedtem było do przyjęcia, a teraz nie jest? Dość pokrętne uzasadnienie, przyznasz sama...

Widac nie ma pełnego zaufania w te klocki i już. Ile jesteście i współżyjecie, ile razy miała 100% pewności, że nic nie będzie bardziej, niżby chciała? Ok, nie jest fajnie płacić za czyjes błędy, ale nie można oczekiwać, że wszystko samo i ot tak się naprawi. Skoro się upiera tzn że nie jest gotowa. Koniec. Za mało zaufania i podobieństwa w oczekiwaniach, ty chcesz jazdy na 5 biegu, ona właśnie zmieniła na 3...

Dziewczyny tego się boją, musisz to zrozumieć :) Life... Ale ja się kochacie i będziesz na prawdę delikatny i czuły to Wam się uda :) Powodzenia! 🖐️

A może wcześniej właśnie ktoś ją namówił ot tak i się zraziła, bo nie przestał w odpowiednim momencie? Może wcześniej czuła się przedmiotem a nie partnerem w seksie i się przed tym broni? Jeśli kiedyś było coś, to wiesz, czy kilka razy czy jeden jedyny nieudany- i dla niej sotatni?

Jak się tak czaisz, to nasmaruj swoją mikrokuśke czymś śliskim, np. smalcem czy świńskim łojem, zaproponuj pozycję na pieska, a jak wypnie tłuste dupsko, to zapakuj z całej siły w dupę :classic_cool: Innej możliwości nie widzę 🖐️

Gość EIFFEL TOWER
Moja niunia ma złe wspomnienia po seksie analnym z poprzednim facetem. :( Wiosną gubiła młode ziemniaki z koperkiem i inne takie... Więc jej odpuszczę.

Gość EIFFEL TOWER
Kasiulaaaa... Strasznie mnie krącisz! Mam ochotę zrobic to właśnie z Tobą. Będę czuły i delikatny....

Gość njsojaojdasdp
czy ktoś mi wytłumaczy co jest przyjemnego dla kobiety w analu???

Gość Maniuśśśś
Super się bawie was czytając:D:D Powiem wam jak to trzeba zrobić małpie ryje;) Bierzemy długiego i grubego kija(żeby zapierdolić raz a dobrze) zachodzimy daną pacjentke i napierdalamy ją po głowie aż padnie i będzie nasza hehe:D wttedy wsadzamy jej w dupe i po kłopocie hehe:D

Gość z tego co czyyytam
Jesli tak bardzo Ci to przeszkadza to daj sobie z nia spokoj i znajdz sobie inna ktora bedzie lubila rzniecie w dupe. Skoro nie chce to nie chce. Powienies to zrozumiec. Nie kazdy to lubi i nei wszyscy chca uprawiac w ten sposob seks. Dotarlo cwoku????

Gość na anal zadna sie nie zgodzi

Gość jakbys ja krecil
to by sie zgodzila

Gość spytaj jakie ma fantazje
jak opowie to ty jej opowiedz o oralnym nie podejmuj tematu seksu ja sobie powiedzialam analny TYLKo dla meza JESLI w ogole na szczescie moj partner nie ma homo zapedow

Gość anal to zboczenie

Gość wzruszające jest to co piszeci
e, ale prawda jest taka, że po paru latach takiego ujeżdzania partnerki, nadaje się ona do operacji. tą dziurą robi się gówna, a nie testuje w porywach miłosnych. nietrzymanie gówna po tych zabawach jest raczej mało ekscytujące. co za idioci na tym forum!

EIFFEL TOWER => Twoja baba tobą gardzi. Z innymi szalała, z tobą nie chce. Zmień babę, jak masz jaja.