Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeniaaaaaa87

objawy ciąży

Polecane posty

Gość marzeniaaaaaa87

czy to możliwe żeby mieć objawy ciążowe po 2,5 tygodnia od domniemanego zapłodnienia? albo czy to możliwe by zajść w ciążę, uprawiając seks 4-5 dni po okresie? Proszę o odpowiedź, bo strasznie się martwię że mogę być w ciąży a w ogóle na siebie nie uważam, np. palę. :(

Gość mamammamama
nie wydaje mi sie zebys byla w ciazy jak po okresie sie kochalas. a zabezpieczylas sie?

Gość marzeniaaaaaa87
stosujemy stosunek przerywany, ale wiem że to nie jest za bardzo skuteczne. kochalismy sie jakies 4-5 dni po okresie, potem jeszcze w czasie dni płodnych i większe prawdopodobieństwo ze wtedy zaszłam.. ale to było jakie 2,5 tyg temu, wiec nie wiem czy to możliwe że mam objawy ciązy - boli mnie brzuch i piersi 2 razy większe, sutki nabrzmiałe jak nigdy, w głowie mi się kręci i czasami mi niedobrze. Nie wiem czy sobie nie wkręcam tej ciąży, bo chyba 2,5 tyg to za wcześnie na objawy :(

Gość a więc takkk
Po pierwsze stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji. I tak po okresie można zajśc... Moja mama miała tak dwie ciąże poczete - dodam że cykle miala zwykle powyżej 30 dniowe.... Więc wszystko obliczenia mozna sobie w dupe wsadzic

Gość SLUCHAJ MNIE
kup test w aptece,kosztuje od 5 do 20 zł i bedziesz miala pewnosc. a na przyszlosc to zabezpieczaj sie gumka, przeciez ona w niczym nie przeszkadza a bedziesz spokojniejsza.

Gość SLUCHAJ MNIE
a co do stosunku przerywanego, to równie dobrze moglby facet w tobie konczyc. to nie daje zadnego zabezpieczenia. kup test i nie bedziesz sie zadreczac :)

Gość marzeniaaaaaa87
ja się tą ciążą nie przejmuję, raczej tym, że mogłam ją zlekceważyć i nie uważałam na siebie. a test na pewno zrobię

Gość zlotowłossaaa
SŁUCHAJ MNIE gadasz bzdury, jak facet dobrze kontroluje wytrysk to stosunek przerywany jest dobra metoda... nie porównuj pełnego do przerywanego.

Gość vvvvim
dla pocieszenia - zaszlam w ciąze dwa dni po @ przy cyklach 30 dniowych

Gość a ja zaszłam
jeden dzień po @ mam cykle 25 dniowe

Gość po takim czasie to test
odpowie czy jesteś czy nie.... ja zrobiłam 6 dni po.. i nie wiem czy wiarygodny?

Gość ILE RAZY MOZNA PISAC
że trest należy zrobić NAJWCZESNIEJ w dniu spodziewanej @ aby był wiarygodny!!!

Dziewczyny pomóżcie, kochałam sie ze swoim chłopakiem 22 lipca dodam że był to mój pierwszy raz, zabezpieczyliśmy sie nie skończył we mnie ale jestem cała poddenerwowana bo mam dziwne bołe żoładka, czesto oddaje mocz, jestem zmeczona i mam duży apetyt :(:( i już niewiem czy to moja chora wyobraźnia czy cos jest na rzeczy :( ostatnią miesiączke miałam 2 lipca i skonczyła mi sie 7 ale 25 lipca ponownie dostałam okres trwajacy do 29 lipca niewiem co mam już myślec...nie moge sobie pozwolic na dzidziusia:(:( pomożcie prosze

Gość jeżeli możecie sobie
pozwolić na dumanko to możecie pozwolić sobie na ciąże...czy nikt wam nie mowil skąd biorą się dzieci??...właśnie od sexu!!!!!

Gość paskuda77
do myszki w/g mnie nie jestes w ciazy tylko w wielkim stresie. pierwszy stosunek sprawil ze zaczely ci "buzowac hormony" stad twoje dolegliwosci. uspokoj sie kobieto:)