Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szynszylecc

wczasy z dwutygodniowym dzieckiem?

Polecane posty

Gość szynszylecc

urodziłam tydzień tem, mam propozycję wyjazdu nad jezioro, warunki jak w domu, więc myślę, ze z dzieckiem nie będzie problemu, no bo co moze mu się stać? co o tym myślicie?

Gość gosianica
pewnie ze mozesz czemu nie jak masz warunki dla dziecka to mozesz jechac.moja ciocia tydz po porodzie pojechala pod namiot z dzieckiem nad morze i nic mu nie bylo a teraz jest zdrowe i wogole nie choruje

ja bym sie bala, ale jesli masz zdlonosc szybkego przystosowania sie do nowych sytuacji to czemu nie moze tylko zorientuj sie jak wyglada z opieka medyczna na miejscu do ktorego sie wybierasz - bo co sie moze stac? - praktycznie wszystko

Gość wszystko sie może stać
za małe dziecko i ty jesteś w połogu, użyj wyobraźni :P

Gość szynszylecc
to jest domek mojej siostry, więc o warunki nie musze się dowiadywać, bo wiem jakie są, szpital oddalony o 5 km od domku. mam z tym naprawdę dylemat, właściwie wszystko się moze stać i w domu jak i tam, wiem, ze nie nalezy przesadzać, ale z drugiej strony przecież nie jade z nim nie wiadomo gdzie, będzie miał czysto, ciepluko, sama nie wiem....

Gość LACHUDRA
jesli waunki sa typowo domowe o moim zdaniem ejchać, połazić na spacery, gdzie jest czyste powietrze itd ale pomysl ile rzeczy jest do zabrania :)

Gość ja bym odpuscila
to zdecydowanie za male dziecko. ja roczne zostawiam z dziadkami i jade do chorwacji autobusem z mezem sama, Nie bede jej taszczyc taki kawal

Gość szynszylecc
nie no z rocznym to bym sie wcale nie zastanawiala i jechała:) już w sumie mamy plany na następne wakacje na wyjazd do chorwacji właśnie z maluszkiem:) nie wiem jeszcze co zrobię, przyznam sie, ze o siebie tez sie obawiam czy mogę w połogu wybywać gdzieś nad wodę...a w ogóle do wody wchodzić można?

Gość fretyud
ja 3 tyg po porodzie nie mogłam zrobic kroka wszystko mnie bolało podziwiam

Gość szynszylecc
ja miałam cc i tak sie czuję jakbym nic nie miała, po tygodniu śmigałam jak nowa:) szukam w necie info czy w połogu można zażywac kąpieli w otwartych akwenach, ale nic nie ma na ten temat

Gość gosianica
do wody lepiej nie wchoc bo moze cos ci sie stac epiej nie ryzykowac,ale jak masz warunki takie jak w domu to ozesz jechac,lekarzw razie potrzeby nie daleko warunki dobre ty sie dobrze czujesz a jak maluch tez jest zdrowy to czemu nie.

Gość lachudra
fretyud współczuję, ja po 5 dniach NIC juz dosłownie nie czułam, jakbym nie rodziła - tylko wiszacy brzuch i wielkie cycki mi przypominały ;)

Gość szynszylecc
dzięki za odp:) ja tez współczuję długiej regeneracji po porodzie, leżałam z dziewczyną, która popekała w 12 miejscach, ja po cesarce wychodziłam w 4 dobie, a ona po sn biedaczka tak się męczyła, wyglądała jakby ją z krzyża zdjęli

Gość szynszylecc
czekał bezsensu z nacięciem aż się przeliczył, nic tylko współczuć

Gość jedź spoko
natomiast sama do jeziora nie właź, przecież tak czy siak rana się nie zagoiła, w wodzie są zarazki, rana się zakazi, bez przesady