Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumtreee

co sądzicie o portalu gumtreee

Polecane posty

Gość mamma_mia33
zapewne chodzi Ci o ludzi , ktorzy pisza tam lub tez odpisuja z mysla poznania kogos... a wiec, zamiescilam tam dwa "ogloszenia" nie jakies desperackie. nic nie zakladalam , od tak po prostu chcialam kogos poznac... ale niestety w wiekszosc odpisywali mi panowie, na ktorych nie zwrocilabym uwagi na ulicy. chociaz za drugim razem trafil sie jeden rodzynek, bardzo fajny:) takze .. warto probowac:]

Gość arararaar
mamma_mia33 tzn. na jakich bys nie spojrzala na ulicy ? To bardzo ciekawe.

Gość mamma_mia33
hm , napisalam , ze chcialabym zobaczyc zdjecie, wiec przesylali:) malo zadbani, otyli, albo po prostu calkowicie nie w moim guscie. po prostu jestem z osob, dla ktorych poza inteligencja i innymi cechami charakteru liczy sie rowniez wyglad.

Gość gumtree to zajebisty portal
bardzo popularny w anglii ,zwlaszcza w londynie- wszystko mozna tam znalezc- mieskzanie,praca, znajomi, jakies uslugi, itd. no wszystko.... szkoda ze nie wszedzie jest az tak popularny,.

mialam tam ogloszenie i odzew byl ogromny terazsama pisze jak mi sie jakies ogloszenie wyda ciekawe i ak jak tu ktos pisze pelno facetow przecienych - delikatnie powiedziane- no ale to juz od gstu zalezy

Gość realnie mowiac
Przede wszystkim to portal ludzi zbyt pewnych siebie, lecacych przede wszystkim na wyglad. Jak dla mnie nie ma tam nikogo wartosciowego.

" Przede wszystkim to portal ludzi zbyt pewnych siebie, lecacych przede wszystkim na wyglad. Jak dla mnie nie ma tam nikogo wartosciowego. " tak to jest na każdym portalu z randkami przecież nikt nie będzie pisał albo spotykał się z kimś brzydkim na zdjeciu dlatego z takich tez nie korzystam

Gość realnie mowiac
A niech sie bujaja :) Moze dzieki temu ze ich pratner bedzie piekny beda szczesliwi w zwiazku. Ale to juz swiadczy o dojrzalosci.

Gość realnie mowiac
Dobrze rokujace na co ??? Bo chyba nie koniecznie na szczesliwe malzenstwo.

Gość dobre to z tym mezem
Miła, młoda, sympatyczna, ładna, towarzyska, mądra brunetka o niebieskich oczach sprzeda znudzonego (współ)życiem męża - leniwca, lesera, żłoba, niechluja. Jest w dosyć dobrym stanie, trzeba od czasu do czasu nakarmić, ale to raczej sporadycznie. Nie robi problemów, bo większość życia śpi ..albo pracuje. Zarabia dobrze, więc można się na nim dorobić. Info o mężu: Michau, lat ok.22, pracuje, lubi rowery i koty. Więcej informacji i zdjęcia przesyłam w mejlu. nawet jej odpisalam , wczoraj dala to ogloszenie ,wiec moze mi odda.../

Gość realnie mowiac
W 80 % tylko wyglad i kasa sie tam liczy. Zalosne.

Gość a w zyciu co sie liczy
kobiety szukają bogaczy a faceci ładnej dziewczyny brzydali nikt niechce

Gość szczerze mowiac
Jestem romantyczką, lubię spaceru w blasku zachodzącego słońca i obmacywanko w ciemnych uliczkach. Szukam chłopaka dojrzałego, mądrego, lubiącego zwierzęta (w szczególności psy) i tutaj uwaga :D o dobrym, spragnionym miłości sercu i twardym penisie. heheheeheheheheehee

Gość szczerze mowiac
Sa ludzie dla ktorych wyglad nie ma az tak duzego znaczenia. A jesli ktos patrzy tylko na wyglad to widocznie tylko to ma smamemu do zaoferowania.

"Ale to juz swiadczy o dojrzalosci." własnie dowiedzialem sie, że o dojrzałosci swiadczy szukanie brzydkiego partnera :D

Gość do szczerze mowiac
sama niewiesz co gadasz wygląd to podstawa jak ktos mi sie nire podoba to moze byc jedynie kolezanką nic więcej

Gość szczerze mowiac
Nie o dojrzalosci swiadcza priorytety danej osoby. Jak sie nie bedziesz dogadywala ze swoim partnerem to wyglad mozesz sobie gdzies wsadzic.

"Jak sie nie bedziesz dogadywala ze swoim partnerem to wyglad mozesz sobie gdzies wsadzic." a jesli partnera będzie brzydka jak noc listopadowa, to dogadywanie moge sobie wsadzic w to samo miejsce

Gość gdsgjsf
:D :D

Gość szczerze mowiac
jesli partnera będzie brzydka jak noc listopadowa, to dogadywanie moge sobie wsadzic w to samo miejsce Ale teraz wymysliles. Jakos nie trzyma sie to kupy.