Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaarrrtttttaaaa

prawie ciagle zmeczenie

Polecane posty

Gość maaarrrtttttaaaa

mam problem czesto czuje sie zmeczone i to przewaznie jak siedze, i nic nie robie czyli nie rozmawiam, nie wykonuje jakis wiekszych ruchow normalnie czuje ze zaraz mam usnac; wiem, ze jestem niskocisnieniewcem ale czy tez moge inne sprawy to powodowac?

Hm ostatnio czytałam że objawy ciągłego zmęczenia związane są z dolegliwościami układu sercowo-naczyniowego. Ale konkretnie na ten temat nie wiem nic więc nie pomogę ;] Poszperaj w necie, może coś znajdziesz :) a jeśli Cię to bardzo niepokoi to idź do lekarza :)

Gość megawat
możesz mieć anemię a możesz po prostu być głodna i niedotleniona . Ruszaj na spacerki :)

Gość rett6
Mi znajoma podpowiedziała ostatnio gabinet Noma Medica u nas w Krk i się do nich wybieram. Zarezerwowałam już dla siebie męża i dzieci badania analizatorem kwantowym. Będą za darmo, bo są w ramach większej akcji ogólnopolskiej. Na mailu badanie@medicavolla.eu jest kontakt do rejestracji gdzie można o takie zaproszenie na badanie poprosić.

Gość gość
Ja już dawno straciłam zaufanie w tradycyjną medycynę, leczę się tylko naturalnie. W Krakowie dobry gabinet gdzie stawiają na homeopatię jest na Podłęskiej (adres od nich jest na www.vitanea.eu ). Skuteczne, naturalne metody, nie korzystają w terapii z farmakologii. Ja miałam problemy z tarczycą, a teraz już po nich nie mam śladu. Cała współpraca zaczęła się od tego, że kupiłam ich aparat EAV Diagnostic, a potem jeszcze Smarta do terapii. Sprzęt solidny, ciągle mi służy, jest bezawaryjny.

Gość gość
dwie kawy dziennie 6-8 szklanek mineralnej owoce, warzywa, lekka dieta spacerować unikać leżenia podczas dnia coś na ożywienie pracy mózgu, może to ściema, ale mi pomógł kiedyś suplement Sesja albo coś z Gingko Biloba np. Bilovit Forte