Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prakty-kantka

co moge kupic opiekunowipraktym w zamian za to ze moglam u niego odbywac pratyki

Polecane posty

Gość druga praktykantka
dzięki, o cieście nie pomyślałam. przeraziłam się, bo dziewczyny tu coś fantazjowały o drogich alkoholach... no ale tylko tym dwóm gdzie siedzę w pokoju? czy też kobietom obok, którym noszę papiery, bo też mają do mnie prawo, czy kierowniczce, a jak kierowniczce to i całemu korytarzowi, bo w w jednym pokoju podbijam pieczątki, w drugim kseruje i z trzeciego zabieram teczki, a kierownik zqwsze jest otoczona ludzmi?

Gość facet 36 lat
Więc poczęstuj osoby, z którymi masz najwiecej do czynienia. Kierowniczk nie wolno pominać pod żadnym pozorem. Panie od pieczątek i ksera sobie odpuść.

Gość prakty-kantka
kupilam balantine's,w sumie wyglada skromnie ale elegancko, mam nadzieje ze to dobry wybor druga praktykantko u Ciebie jak najbardziej ciasto, u mnie sprawa wyglada inaczej bo inne apteki nie chcialy brac na paktyki, poza tym on nic z tego nie mial, tylko musi sprawdzac moje zeszyty i czasem mi cos poopowiadac i potlumaczyc, no i atmosfera bardzo na luzie

Gość prakty-kantka
a no i dzieki wielkie facecie 36 ;)