Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

extented

oszukana a dowiedziałam się dzisiaj

Polecane posty

Dowiedziałam się dzisiaj że mój ex ma nową pannę.Nie byliśmy długo ze sobą, nie zaangażowałam się bardzo, więc nie brakowało mi go jak z nim zerwałam, ale tak mi dziwnie, bo wiem że zostałam oszukana... Wrócił do byłej a jak za mną latał to mówił że wszytsko skończone itd.Oboje bylismy po zerwaniu i ja mu mówiłam żebysmy dali sobie czas, nie spieszyli się bo chciałam trochę odetchnąć, no ale tak łaził, łaził, że wyłaził ;) tylko njabardziej boli fakt że chyba kręcił jednak na dwa fronty.Tego jestem przekonana na 90% Nigdy nie zostałam zdradzona, tzn nic o tym nie wiem, choć podejrzewam innego byłego, ale dowiedziałam sie jak ten postąpił i takie to przykre, że trafiam na coraz to gorszych mimo iż na początku strasznie zabiegają...tylko po co w takim razie??

Serio Cie autorko nie rozumiem, nie jestes z nim to co on Cię obchodzi??????????????????????

Gość ja tez uwazam
ze autorko ty go rzuciłaś ... ze moze masz jakis np maly problem z angazem ? choc nie twierdze ze i on w 100% byl wporzo

biczajka nie obchodzi mnie że jest z nią czy coś życze im szczęścia, skoro do niej wrócił to jest ta kobieta widocznie tylko chodzi mi o to, że przez to go rzuciłam Bazyli Pustak że pojechał do swojej miejscowości i odkąd wrócił to przestał się odzywać, olewka totalna, fochy o wszystko pretensje do mnie że pytam co porabia czy coś, a nie miał odwagi mi powiedzieć że chodziło o byłą, tylko taka ściema na samym początku że tamta go zdradzila i on się tak strasznie zawiódł, że w życiu by jej nie zaufał, bla bla bla.... chodzi mi o sam fakt jego zakłamania

biczajka nie obchodzi mnie że jest z nią czy coś życze im szczęścia, skoro do niej wrócił to jest ta kobieta widocznie tylko chodzi mi o to, że przez to go rzuciłam to skoro im zyczysz szczescia to poszukaj sobie wiekszego problemu... on jest zajety, nie zostawi jej dla Ciebie, przestan rozgrzebywac cos, co nie jest tego warte i idz do przodu. Bo kto stoi w miejscu ten szybko się cofa

noo ja go rzuciałam a on się zachował jakby na to czekal.Powiedział ok to cześć i cisza hehe ja się nie odezwałam i miałam to gdzieś i cały czas myślałam że to moja wina że ja cos robię nie tak, a tu teraz cała prawda wyszla na jaw.Szkoda tylko że nie mial odwagi mi powiedzieć o co chodzi.Gdybym nie zerwała tylko była "cierpliwa" to by tak kręcił cały czas

ja wiem to wszystko ale wy nie rozumiecie o co mi chodzi :D wiem że jutro mi to minie ale dzisiaj jak się dowiedziałam to sie beznadziejnie poczułam

Gość no i po co sie starać
Cóz-niektórzy po prostu tak mają. A facet próbował byc z toba bo potrzebował kogoś dla zabicia czasu, a pozatym nic nie działa tak na byłe jak nowa dziewczyna-zauwazyłas ze gdy koleś znajdzie sobie nową dziewczynę (z reguły jesli chce sie zeby była wróciła trzeba jak najszybciej po zerwaniu znaleśc kogoś innego) to zaraz była odzywa sie do niego ?

>> a on się zachował jakby na to czekal A ty liczyłaś, że będzie płakał, zawodził i błagał, żebys została? :D A tu taki chuuj :classic_cool:

no i po co sie starać A facet próbował byc z toba bo potrzebował kogoś dla zabicia czasu, no walsnie i to mnie chyba tak najbardziej boli...

Bazyli Pustak Nie ale nie chcialam po prostu zachowania w stylu: "dzięki że zrobiłaś to pierwsza bo ja jestem tchórzem i nie umiem" nie lubie jak faceci przy mnie płaczą :P

No jest tchorzem no i co? on lepiej na tym wyszedl ze razem nie jestescie (bez obrazy)

Gość no i po co sie starać
To rzeczywiscie zwykle boli-facet był egoistą bo nie zastanawiał sie nad tym jak ty sie poczujesz. Ale mysle ze skoro sama to skonczyłas to chyba nie ma wiekszego problemu-głowa do góry a do jutra ci przejdzie.

zolza dokładnie też tak myślę :D Bazyli jest:P nawet kilka: 1. że juz do niej nigdy nie wróci bo go tak zraniła 2. że ja "niby" byłam taka cudowna że ze mna chce być, takie sranie w banie 3. że jak go pytałam na tą jego olewkę co jest grane to on że nic haha taaa jasne.... ;)

ad. 1. Inteligentny człowiek NIGDY nie mówi NIGDY 😴 A drugi jeśli to słyszy, to nie powinien w to wierzyć 🖐️ ad. 2. może chciał, ale to ty zerwałaś, więc nie masz moralnego prawa miec do niego jakichś pretensji 🖐️ ad. 3. ??? :o

Czasami ludzie zrywają bo tkwią w toksycznym związku, więc to jest dla nich lepsze, a ja czułam że mój może sie w taki zmienić i miałam rację, bo nic dobrego by z tego nie wyszło, więc cieszę sie że zakończyłam w porę, że sie nie zakochałam itdPo prostu pierwszy raz mam taka sytuację.Ja nie mam pretensjio to że jest z byłą, tylko sam fakt grania na dwa fronty jest już nieszczerością do danych osób.

3. ja go pytałam co jest grane że odkąd wrócił to przez dwa tygodnie nie miał czasu, był oschły wręcz chamski, a jak go pytalam o co chodzi, że możemy wyjaśnić jeśli coś jest nie tak, to on na mnie z mordą że o co mi chodzi itd. To jest wg. Ciebie normalne??

Gość poprostu do siebie nie pasujec
ie :o mysle ze jestes typem dziewczyny ktora chce cos wymuszac na facetach, on sie wkurwil i dlatego nie chcial gadac