Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrołękaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostrołęka

Polecane posty

no widzisz a ja jestem kobitka i siedze niedawno z roweru wrocilam :) uwielbiam jezdzic na rowerze :)))))

wiesz ja juz tak nie latam po disco itd mam chlopa moje kolezanki mezow dzieci wszystko wyglada inaczej niz pare lat temu :)

Gość _Baglady_
Ojej a czy będę wredna jak powiem, że Ci zazdroszcze:(?Gdzies Ty Go znalazła:P? Ja jakoś nie mam szczescia w tych sprawach. Co kolejny to głupszy:) PS. mam 20 lat wiec temat imprez jest mi dosc znany:P Dlatego pytam:)

ja mam 23 mysle ze na disco ciezko znalezc cos normalnego.... znalazlam go w piekny goracy dzien i juz od ponad 2 lat razem :)

Gość _Baglady_
Zle zrozumialas, ja nie szukam nkogo na imprezach haha:) Nawet mi to przez mysl nie przeszło:) Kurcze ale fajnie, ze znalazłasjuz tego jedynego:) Chociaz nie całyswiat sie obraca wokół facetów. Ja stawiam na wykształcenie i dobrą prace, musze najpierw sama uporzadkowac swoje zycie. I dlatego z wielkim bólem od wrzesnia znowu musze wrocic do wawy:( bo tu z robotą zajebiscie cięzko:(:(:(:(!

Gość _Baglady_
Ok lasencje spadam na spacer, poprawie sobie humorr, tylko oby mnie nie przewiało gorzej! jelsi to ktoras czyta to milego wieczoru:)

Gość ostrołękaaaaaaaaa
rozumiem no i dobrze a co studiujesz? :) dzieki i wzajemnie milego wieczorku :)

Gość Kensei
Koncepcja naszej jedynej, drugiej połówki brzmi może ładnie i romantycznie ale nie jest prawdą. W pewien sposób wszyscy jesteśmy z sobą połączeni. Wszyscy jesteśmy swoimi "połówkami". Wszyscy na jakimś poziomie dzielimy te same emocje i doznania. Zakładanie, że jest tylko jedna osoba na tym świecie która do nas pasuje jest wyjątkowo egoistycznym podejściem. Jeśli ktoś jest czyjąś "połówką" to automatycznie zostawia pozostałych ludzi na zewnątrz a "połówkę" traktuje jako swego rodzaju zbawiciela miłości. To oznacza, że jednocześnie ta druga osoba musi odwdzięczyć się tym samym. To wyjątkowo chora koncepcja. Czemu szukać "swojej połówki" kiedy tak naprawdę możemy odnaleźć ją w każdej osobie?

Gość regettttonnnka
Siema !!!! ja też jestem z Ostrołęki :D:D:D:D szkoda, że nie ma u nas fajnych imprez :( przed wakacjami były wratsztaty tańca, mam nadzieję, że będą znowu, bo było ZAJEBIŚCIE !!!!! :D Byl ktoś z was???

Gość _Baglady_
czesc Laski Wrocilam ze spacerku ale jeszcze gorzej sie czuje:( gardddło boli:( I psychicznie jakiegos doła łapie:( Ja pierdole:(

Gość _Baglady_
No i pieknie ja sie produkuje tutaj a tu O! Figa z makiem:) Zadna nie odpisze:) Aj dziewczyny dziewczyny. Ide wziac ciepłą kąpiel i spac. Dobranoc:*

Gość tosiu
no i cisza...... ja z kolei jestem z psarskiego ;P