Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy świataaa

Do grubszych pań

Polecane posty

Gość ciekawy świataaa

Drogie panie, zawsze podobaly mi się duże kobiety, takie ok 90-105 kg.Jednak moje dziewczyny zawsze były szczupłe wręcz chude. Mam więc pytanie, jakie są Wasze cipki? Są bardziej luźne niż u chudszych dziewczyn? Może macie porównanie bo dużo schudłyście? I jeszcze jedno, lubicie może jak leżycie a facet trzyma ręce na Waszym brzuchu i potrząsa nim? Spotykam się nareszce z grubszą dziewczyną i między nami jest gorąco a mnie to bardzo kręci i nie wiem czy jej nie urażę, bo z tego co widze to ona ma duże kompleksy na punkcie wagi.

Gość ciekawy świataaa
ja waże 84kg/192cm

Gość ojej zwykły fetyszysta
:) jeden lubi stopy, jeden tłuszczyk :) ja Ci nie powiem bo waże 58 ale mój facet wazy 100kg i ... nie chce żeby chudnął bo mnie też kręci jak partner jest duzo większy. dodam że nie jest to jakiś obleśny typek tylko bardzo przystojny, dość wysoki facet z brzuchem i silnymi, umięśnionymi łydkami i udami mmm

Gość normalnie to tu tyle
ochudzajacych sie , a teraz nagle poznikałyscie :P no opowiedzcie panu o swoich ci.pkach :P zajechane czy tłuszczykiem obrasniete wiec waskie..? debil :/

Gość gggggggggghhhhhhhhiiiiiiiii
Ja jestem dobrze zbudowana,ale nie aż tak jak piszesz,on moim brzuchem nie potrząsa,bo wie że by mnie to wkurzyło! nie rób jej tego,skoro ma takie kompleksy.

Gość ciekawy świataaa
tak też myślałem:)

co za beznadziejny temat ... :O A czy jak facet wazy 95-105 kg to ma grubszego wacka od faceta, ktory wazy 75 kg? Autorze, wez duzy rozped i pierdolnij czolem w sciane :O

Gość ciekawy świataaa
dlatego grzecznie pytam a nie rozpowiadam glupot że grubsze kobiety maja większe cipki.

Gość tita martita
ja waze 90 kg i słucham na codzien ze jestem gruba ze wszytskie kolezanki mojego faceta sa polowe mniejsze odemnie i ze gdyby nie dziecko to by mnie tu juz nie bylo takze podziwiam szczerze za odwage nie wiedzialam ze komus moze podobac sie 90 kg cielsko

Gość ciekawy świataaa
chyba wiem czemu tak mam, otaczałem się zawsze wsród szczupłych kobet ja byłem mały, mam 2 siostry są chude moja mama, ciotki były badzo szczupłe i jak zacząłem dojrzewać zobaczyłem że nie każda kobieta taka jest i takie okrąglejsze kobiety mi się zaczęły podobać. Tak to so bie tłumacze przynajmniej:) A Twój facet to idiota. Nie jst Ciebie wart.

Gość tita martita
kiedys bylam bardzo szczupla wazylam 54 g mialam ogromne powodzenie do tej pory mowia ze buzke mam jak laleczka ale ciaza zrobila swoje i oprzytylam ale nie rozumiem czy stalam sie przez to inna osoba przeciez wciaz mam ten sam charakter itd

Nie należę do pań szczuplutkich,jestem przy kości a mój mężczyzna jest zakochany w moich krągłościach,i zawsze powtarza że jestem jak dziewica,więc nie ma do rzeczy czy jest się grubszym czy wieszaczkiem,a co do potrząsania brzuszkiem to odemnie w takiej sytuacji dostał byś po głowie