Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umierajaca

pomozcie bo umieram juz

Polecane posty

Gość umierajaca

od trzech dni mam straszne bole brzucha i do tego np - przed wczoraj mialam straszna biegunke a dzisiaj wymioty niewiem co sie dzieje ale powinnam dostac juz okres czy to przez niego ? wszystko sie moge spodziewac bo kiedys mialam takie bole przed okresem ze porownywali je do porodowych boze, juz sie tak mecze mam dosc tego popierdo***** okresu mam dopiero 16 lat a bole przed okresem sa nie do zniesienia, jeszcze ten pms, dzisiaj np myslalam o samobojstwie jakies hustawki nastrojow mam ;( dlaczego to zawsze mnie dosiegaja jakies bole zolodkowe, znam dziewczyny ktore wpierda**** te wszystkie fast foody fryty, hamburgery, czipsy, na koniec popija woda i kur*** sa zdrowe ciesza sie zyciem a ja tego nie jem , pije tylko wode mineralna , uprawiam sport , jem tylko zdrowa zywnosc i zawsze musi mi cos byc , nie moge juz naprawde nie moge Czy to wszystko moze byc zwiazane z okresem ?? dziewczyny

Gość forwescik
tak to jest zwiazane z okresem. ja w twoim wieku to zwijałam sie z bólu, mysli samobójczych nie mialam , ale napady smiechu na maxa. proponuje kupic ci magnez z witamina b6 i castagnus na poczatek jezeli to nie pomoze to idz do gina ... magnez i castagnus bierze przez caly cykl.