Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persefo444

Wyrzekłam się dzieci!!! Nienawidze przez to własnego ojca i brata!!!!!!

Polecane posty

Gość persefo444

Jak miałam 20 lat wyszłam za mąż , za chłopaka w tym samym wieku. Wyszłam za mąż bo byłam w ciąży i urodziłam bliźniaki swoich synów , których ani ja ani mój(już były) nie mogliśmy pokochać. Nie dawaliśmy sobie z mężem rady , z każdym dniem było u nas tylko gorzej. Mój eks wypominał mi że spieprzył dzięki mnie życie, a ja to wypominałam swoim dzieciom. I ja i on nie kochaliśmy tych dzieci. Brat ożenił się z kobietą która miała już z córke z poprzedniego związku oraz zaadoptował z nią jeszcze inną dziewczynke bo sam był bezpłodny. Gdy on widział mój i mojego byłego faceta do dzieci to on i jego żona zaproponowali nam żebyśmy mu je oddali. Spodobał mi się ten pomysł , tym bardziej że on zapłacił nam za to by uwolnić dzieci od nas. Mój ojciec nigdy mi tego nie wybaczył , sam rozwiódł się z matką przez to że ona usuneła ostatnią ciąże i nawet nie śmiała mu nic mówić o ciąży. Ojciec powiedział mi że jestem taką samą suką jak moja matka. Od tego czasu mineło już kilka lat , dzieci są w takim wieku że idą do gimnazjum, ja już dawno żyje bez ojca swoich dzieci a mój brat owdowiał i został sam z czwórką dzieci, mieszka w domu naszego ojca . Ostatnio odwiedziłam ich , to brat zamknął mi drzwi przed nosem , potem ze mną rozmawiał i prosił żebył dała spokój swoim(on powiedział jego) synom. Wiem zrobiłam źle , skrzywdziłam wiele osób ale rodzina wcale mi wtedy nie pomogła gdy odtrącałam własnych synów , wręcz przeciwnie widzieli we mnie jakąś złą kobiete. Teraz chciałabym choc zobaczyć własne dzieci. Ojciec też nie chce ze mną rozmawiać.

Gość i dobrze ci tak
nie masz żadnego prawa do nienawiści

Gość persefo444
Zrobiłam źle , zgadzam się z tym ale nie byłam wtedy gotowa na macierzyństwo , ani mój wtedy partner na ojcostwo. Zrzekliśmy się praw do dzieci, bo uważaliśmy wtedy że to najlepsze rozwiązanie dla wszystkich , teraz własny ojciec i własny brat tak mnie poniżają.

Gość hkfds
Daj sobie spokój, już nic nie zyskasz. Wszystko już straciłaś... Jesteś szmatą... nie kobieta

Gość dziewczyno nie ty pierwsza
i nie ostatnia miałaś dzieci w "takim" wieku 12-tu lat nie miałaś, byłaś dorosła dla mnie wiek nie jest żadnym tłumaczeniem dzieci na świat się nie prosiły postaw się w ich sytuacji i odpowiedz sobie na pytanie ile sama miałabyś zrozumienia dla własnych rodziców gdyby to ciebie oddali ciotce czy wujkowi na wychowanie:O

Gość aber999
Jeśli to prawda to uratowałaś tylko życie swoim dzieciom i chwała Ci za to:O bo z taką matką to szkodac...

Gość persefo444
Wiem zrobiłam źle ale wtedy ani ja , ani ich ojciec nie byliśmy gotowi na rodzicielstwo. Mnie również się matka wyrzekła, dopiero po latach zobaczyłam że ja zrobiłam to samo swoim dzieciom.

Gość prooowookkaacjjjjaaaa
jak stąd do chin !!!!

Gość persefo444
Niestety nie prowokacja, ta sytuacja jest prawdziwa. Jedyne co bym chciała to zobaczyć własne dzieci na oczy , ale nie moge bo nawet nie mam do nich żadnych praw .

jeżeli nie prowokacja to napisz czego oczekujesz pisząc to na tym forum? złotych rad? współczucia? czego?

Gość dziewczyno ty już nie masz do
nich żadnych praw! zrzekłaś się ich ale zobaczyć powinnaś... i powiedzieć im dlaczego to zrobiłaś.. może kiedyś Ci wybaczą

Gość i dobrze ci tak
biedne dzieciaczki trafiły na rodziców skurwieli

Gość persefo444
Liczyłam na to że ktoś udzieli mi wsparcia bo rodzine mam jaką mam, myśłam że ktoś mi poradzi coś mąrego , co mam zrobić by choć na chwile zobaczyć chłopców i porozmawiać z nimi .

na to tutaj nie licz. zresztą wiesz, tutaj nie tutaj, realnie i obiektywnie patrząc na sytuację, którą opisałaś, trudno jest dać wsparcie i radzić coś dobrego. niestety, ale wyzwalasz w tym momencie jedynie negatywne emocje. wiec jeżeli chcesz potępienia na całej linii to jesteś w dobrym miejscu.

Gość TO JUŻ CI DAJE MADRA ODPOWIEDŹ
ZOSTAW ICH W SPOKOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość już nie świruj że nawet pogada
ć z nimi nie możesz:O sama napisałaś, że sa w wieku gmnazjalnym więc za rączkę już nikt ich nie prowadza do pisakownicy chyba wiesz gdzie chodzą do szkoły... a poza tym uważam, ze nie powinnaś sie z nimi spotykać, mącić w głowach, burzyć spokój tylko dlatego, że dziś po latach gryzie cię być może sumienie spotykając się z nimi robisz im ponownie krzywdę rozdrapując stare rany

Gość persefo444
Nie wiem do jakiej szkoły chodzą , przez kilka lat nie utrzymywałam z nimi kontaktów , przeprowadziłam się do innej miejscowości a mój brat napewno nie powie mi w jakiej szkole się uczą . Poza tym teraz są wakacje i musiałabym na to do września czekać.

Gość jestes egoistka i tyle
daj im spokoj nagle ci sie odmienilo i chcesz z nimi gadac... po ptakach a gdzie bylas, jak w nocy wolali mame, pewnie na urodziny i swieta czekali na ciebie i brat musial oczami swiecic, a bratowa tulic :O

Gość to moze popros
detektywa Rutkowskiego, zeby pomogl ci zlokalizowac szkole do ktorej chodza dzieci, skoro to takie trudne do dowiedzenia sie...

Gość lkjwdnebqw
persefo444 co,dzieci podrosły,robic koło nich nie trzeba to teraz chciałabys je miec w domu,bo to one by mogły duzo w domu zrobic a ty bys sie byczyła na tapczanie.Pusta,durna babo,trzeba było sobie zapbezpieczyc dupe jak byliscie tacy nieudolni z mezem.Czego ty oczekujesz,ze synowie rzuca ci sie na szyje.Ja bym na taka matke napluła .

nie, bo ona kilka lat czekala, a do wrzesnia nie doczeka

Gość A jak cenowo te wielorazowe
Daj sobie spokoj z tymi biednymi dziecmi,zycie im spieprzylas to zostaw ich w spokoju.

jak dorosna i wybacza, to same cie znajda

Gość persefo444
Wiem bardzo ich skrzywdziłam , ale jedyne czego chce z nimi to rozmowy , zobaczyć ich i wyjaśnić im dlaczego tak się wobec nich zachowałam. Zostałam już dość upokorzona przez ojca i brata , moja bratowa już od kilku miesiecy nie żyje , liczyłam na to że brat mnie choć teraz po latach zrozumiał . Dla Was może jest to nie wyobrażalne , bo nigdy nie znalazłyście w sytuacji gdzie w młodym wieku(jak dla mnie) musiałam zajmować się dzieckiem a po prostu tego nie umiałam , nie umiałam okazywać im miłości .

ale moglas ich odwiedzac, wysylac kartki na urodziny, spotykac sie... nie musialas ich wyhowywac, ale moglas BYC w ich zyciu

Gość 20 lat to
młody wiek? trafiłaś jak łysy grzywą o kant kuli, na tym forum bardzo wiele kobiet w tym wieku rodziło i doskonale sprawdzają się w roli matek. tak więc nie ten adres. jak dla mnie to galopujący egoizm, hedonizm i no zwyczajnie jesteś złym człowiekiem. coż, standardowo, trzeba było myśleć zanim pozwoliłaś się bzyknąć.

Gość psidetektyw
Nie użalaj się nad sobą. Już je raz skrzywdziłaś. Chcesz to zrobić po raz drugi? mącąc im w głowach??? Ileż w Tobie musi być egoizmu, że nadal myślisz Tylko o sobie.

Gość sdaklxmnjk
persefo444 debilna idiotko,jaki ty miałas młody wiek.20 lat ,owszem to młodosc,ale 20 lat to nie 15 czy 16 czy nawet 18.Ty lafiryndo pieprzona,chciało ci sie pieprzyc ze swoim chłopakiem ,nie potrafiliscie sie zabezpieczyc,a teraz szukas zzrozumienia.Ja bym ci morde obiła na miejscu tych synow gdyby o tym sie dowiedzieli.

Gość to moze popros
nawet jak uda ci sie nawiazac jakikolwiek kontakt z dziecmi i w miare poprawne stosunki, to i tak juz ich nigdy nie odzyskasz, wiec nie oczekuj od nich ani uczucia, ani szacunku, ani tego, ze zechca z toba w ogole rozmawiac! One juz maja rodzine, a za swoja matke uwazac zawsze beda kobiete, ktora byla przy nich kazdej nocy, kiedy plakaly, ktora zaprowadzila je piewszy raz do szkoly, ktora chodzila z nimi do lekarza, kiedy byly chore, przytulala, kiedy bylo im zle! To nie ty jestes ich matka, chociaz dalas im zycie. Co to? Spoznione wyrzuty sumienia? Nie tlumacz sie wiekiem, bo az taka mloda nie bylas, ja znam dziewczyne, ktora ma 5 letniego syna, urodzila go w wieku 16 lat, chlopak ja zostawial, ale ona sie nie poddala, skonczyla szkole, poszla do pracy i kocha to dziecko najbardziej na swiecie, chociaz najprosciej bylo je oddac! A ty jestes egoistka bez uczuc, nawet teraz uzalasz sie tylko nad soba, zamiast sie przyznac jaka krzywde zrobilas dzieciom!!!

Gość kobieta.............
S U K A !