Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kobietami bywa różnie

Seks nie sprawia mi przyjemności -dlaczego?

Polecane posty

Mimo iż jestem już dorosłą osoba ,mam odpowiedzialnego czułego partnera to współżycie nie sprawia mi jakiejś nieziemskiej przyjemności. Pieszczoty i pocałunki sprawiają mi więcej rozkoszy niż pocieranie penisa o ścianki pochwy.. Dodam ,że jestem na początku swojej seksualnej drogi ,ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie? To smutne co pisze ,ale cały ten seks wydaje mi się strasznie przereklamowany. Czy któraś kobieta ma podobne odczucia?

Gość mam 35 lat i mam tak samo
A największa przyjemność to w ogóle nie seks, tylko mizianie po stopach :)

No właśnie mój facet również dokłada wszelkich starań , on czuję olbrzymią rozkosz ja niestety nie ..Wydaje mi się jakby moja błona wyścielająca pochwę była jakaś strasznie delikatna i takie pocieranie nie daje mi przyjemności. .przecież z tego co się słyszy ,co piszą w gazetach i na necie to prawie wszystkim kobietom seks daje fale przyjemności ,dlaczego są wyjątki?? :(

Gość Rocky1313
Może problem jest gdzieś w głowie. Kobiety czasem potrzebują dużego komfortu psychicznego żeby czerpać z seksu dużą przyjemność.

Z tym ,że my zawsze mamy komfortowe warunki i wygodę ..staram się jak mogę wyluzować

Gość LiliannaLilianna
Polecam wizyte u psychoterapeuty lub u seksuologa ja korzystam troche pomaga

Gość mężatka od 10 lat
ja mam tak samo :( aż wstyd się przyznać no ale tak mam naprawde i tak już przez 10 lat małżeństwa...mam ulubioną pozycję i tylko wtedy mi dobrze podczas sexu ale mój mąż lubi powymyślać w łózku a mnie to nie zawsze odpowiada ,robie to dla niego żeby on był w całości zaspokojony

Gość mężatka od 10 lat
i wstyd mi strasznie ale oszukuje go że mi odpowiada i jestem zawsze zaspokojona:/

Gość jmbj
nie wiem dlaczego tak udajesz przed mężem, to jest bez sensu

Gość i jaa teżżżżżżżżżżż
wiecie co ja mam 23 lata i od 3 lat mam meza i teraz jest lipa. on sie stara jak moze a ja nic zero przyjemnosci wieczna susza w koncu mowie mu ze i tak nic z tego bo mi sie nie chce

mężatko z 10-letnim stażem a która pozycja najbardziej Ci odpowiada?

Rozmowa z partnerem może dużo rozwiązać... a skoro bardziej lubisz pieszczoty i pocałunki to może lepiej je połączyć razem z penetracja pochwy tak aby czerpała z seksu przyjemność cały czas