Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassiaaaa-1990r....

Czy ktoras z was miala okres w czasie ciazy?jesli tak jak on wygladal?

Polecane posty

Gość Kassiaaaa-1990r....

witam , mam pytanie jak wyglada okres w czasie ciazy ?? mi sie od 7 dni spoznial i wczoraj dostalam, ale jakis taki dziwny..... takie brazowe plamienie ze sluzem czy moze to byc ciaza ??? dodam ze test moge dopiero sobie kupic w niedziele ....

Gość kassiaa1990000
no wlasnie slyszalam ze nie leje sie krew tylko jakis dziwny ciemny sluz i jestem ciekawa czy to prawda...

Gość googla nie masz
?

Gość kassiaaaa
hmm no ale ja bym wolala pogadac z kobietami ktore tak mialy a nie poczytac wiadomosci z googla (zreszta juz troche czytalam)

Gość asia88-84
dopiero po 14 dniach test jest wiarygodny ,jesli nie masz okresu czekasz do naspnej miesiaczki(robiac w tym czasie test)odrazu nie masz miesiaczki w czasie ciazy ja mialam do 4 miesiaca!!ale nie lecialo mi jak piszesz ze mozliwosc jest po 7 dniach,zabezpieczalas sie?twoj nick toi rocznik zrob test plamienie lub brak miesiaczki jest wywolany stresem,odchudzaniem nie jest odrazu ciaza i 12 na 100 kobiet ma okres w ciazy!:)

Gość kassiaa1990r...
tak mam okres dzisiaj 2 dzien ..ale nie jest on taki jak zwykle tylko takie brazowawe plamienia ...nigdy mi sie takie cos nie zdazylo zawsze mialam dosc obfite miesiaczki .... Nie zabezpieczalam sie wtym miesiacu i wogule niezbyt uwazalismy z moim chlopakiem....tylko stosunek przerywany...

Gość asia88-84
a stosunek przerywany tez stosowalalm i mam corke:)kiedy to robiliscie pamieaj ze 7 dni przed okresem to dni nieplodne