Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx91xxxxxxx

JEDNA SUKIENKA NA DWIE STUDNIOWKI??

Polecane posty

Gość xxxx91xxxxxxx

w tym roku szkolnym mam studniowke swoja i chlopaka i nie wiem czy wypada isc w tej samej na dwie studniowki a z kasa u mnie lipnie rodzice pewnie nie beda zadowolenia jak uslysza ze chcialbym dwie sukienki.. co robic...

Gość zakochana nie w tym co powinna
idz w jednej sukience ale za kazdym razem dobierz inne dodatki, fryzure itd, bedziesz wygladac inaczej mimo ze w jednej kiecce :)

dobież 2 zestawy bardzo różnych dodatków. całkowicie różne np na jedną klasyczne dodatki na 2 szalone. jeśli będziesz mieć prostą sukienkę to efekt będzie najmocniejszy.

Gość Kocham modnisie które o
ciuchach wiedzą wszystko ale poznanie zasad ortografii przekracza ich możliwości :D:D

Gość hgfng
no ale co ci przeszkadza iść dwa razy w tej samej? przecież będą inni ludzi na tych studniówkach, więc nikt cie nie obgada.

Kocham modnisie które o---> a ja kocham ludzi którzy wywyższają się zamiast poprawić czyjś błąd. nawet nie wiesz jakie to trudne dla kogoś kto ma z tym problemy. mogę mieć poprawianie błędów, czytać po kilka razy co napisze jednak ups nie działa... mimo znajomości zasad ortografii popełniam błędy. następnym razem zamiast napuszyć się i ironizować mogła byś napisać to się pisze tak i tak. takie to trudne? może akurat zapamiętam to i już następnym razem napisze poprawnie?