Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakaś tam 3

Chcę schudnąć 5 kg,jest ktoś chętny???

Polecane posty

Wiedzialam że to uslysze :D heh ale niestety zarówno sex jak i czekolada są wykluczone (tak, czyli te 2 najskuteczniejsze sposoby). Pozostaje porządnie pobiegać(biegaczom podobno poprawia się nastrój, ale niestety dopiero po WYCZERPUJĄCYM biegu) lub posluchać slów Joli Rutowicz i jej Lubego (tak, rozbrajająca glupota tez może rozbawić !! :D - http://www.youtube.com/watch?v=QRqFEF22lG8&translated=1 :D) . Więcej pomyslów nie mam - moze jakoś przeżyję ten dzień ;)

Gość polaaaa
dlaczego sex wykluczony? ;) napewno poprawiłby Ci się nastrój ;) mi weekend minął w miarę (przetrwałam obie imprezy bez żadnego obżarstwa ;)) dziś było troszkę gorzej ale już się poprawiłam. a jak u Was dziewczyny ?

Gość never_more
witajcie można się przyłączyć ? wracam na studia w październiku i chciałabym zrzucić max. 5 kg

Hej, rozpieprzylam ten dzień ;/ wiedzialam że kiedyś taki nadejdzie... Nie bylo tak maksymalnie tragicznie, ocenilabym SKALĘ ZNISZCZEŃ na 6/7 [ale to dosyć surowa ocena, bo prawdziwej tragedii na szczęście jeszcze nie ma :)]. Punkty na dziś: (+/-) 1.sport = - 2.NIEprzekraczanie okreslonych porcji przy śniadaniu= + 3.NIEprzekraczanie okreslonych porcji przy obiedzie= - 4.NIEprzekraczanie okreslonych porcji przy kolacji= - 5.NIEjedzenie między posilkami = - 6.NIEjedzenie po 18:00 = - 7.picie JEDNEJ kawy dziennie = - Zebralam siedem minusów... dotąd mialam SAME plusy, także sami widzicie że dzień byl beznadziejny ...' ad 1.-nie biegalam dziś (ani biegu, ani rolek) ad 3.-zjadlam ponadprogramowo 5 dodatkowych placków ziemniaczanych :( ad 5.-zeżarlam jablko MIĘDZY posilkami ! (pierwszy grzech w kategorii 'NIEjedzenia miedzy posilkami') ad 6.wypilam kawę PO 18:00 ad 7. -wypilam jedną nadprogramową kawę JUTRO BĘDZIE LEPIEJ ! NIE PODDAM SIĘ! :D

aha, żeby byla jasność, moglo byc gorzej... bo owszem przekroczylam wszelkie limity ale z drugiej strony nie przekroczylam ich O WIELE ... No ..mam nadzieję że się podniosę po tym 'upadku'

dobry wieczor :) taa sex poprawia nastroj, jeszcze do tego spalamy kalorie no i leci czas pozytecznie, ktory spedziloby sie na sofie walczac zeby sie nie najesc :) never_more pewno , ze sie przylaczaj :) pisz ile wazysz, co jesz itd, My tu wszytsko musimy wiedziec :D Aburrida te placki to moze troche duzo ale jablko i kawy to drobiazgi i tego wcale nie zaluj. Czaem trzeba sobie ulzyc i tyle bo inaczej kuracja bylaby strasznie smetna. Czas nas nie goni i oby nie w ta druga strone. A zeby Ci bylo lzej to dodam ze w pracy zezarlam ogromna porcje czekoladowego ciasta!! Ups!! Kolezanka upiekla, postawila na stole i jak tu sie bylo oprzec? Nie zjadlam obiadu juz potem i w ogole nic ale napakowalam kalorii. trudno, jutro bedzie lepiej a ciasto bylo pyyyyszzne hehe. Buziaki

polaaaa gratuluje udanego weekendu bez obzarstwa!! Dla mnie te weekendy zawsze najciezsze do przetrwania.

Marta, ciacho też sobie możesz wybaczyć ;) trzymajmy się zasady: "PADŁEŚ? POWSTAŃ!" Ja teraz piję herbatkę i szczerze, bez żadnego oszukiwania samej siebie stwierdzam; "Nie, nie jestem glodna" ;) Jutro zaczynam od zestawu który powinien stać się moim nawykiem: KAJZERKA+KAWA potem SOK(ale niekoniecznie..., zastanawiam sie czy by go nie wykluczyć? w końcu wszyscy wiemy że nawet te "lepsze" soki typu tymbark /hortex nie równają się z tymi wyciskanymi z owoców- a te drugie niestety dużo kosztują ) A potem konsekwentnie: podstawą obiadu ma stac się dla mnie ZUPA ! I jeżeli mam zjeść czegoś więcej to już wolę pofolgowac sobie z zupą niż z drugim które z reguly jest cięższe.... No i o 18:00 jakiś jogurt/ owoce (BANANY?) Hmm może będę planowac jadlospis dzien wczesniej? To jest chyba dobry pomysl ;) DĄŻĘ DO TEGO BY KAŻDY MÓJ POSIŁEK BYŁ UCZTĄ ! a nie bezmyślnym żarciem....zauważcie że jeśli jemy mniej i rzadziej , jedzenie zaczyna smakować bardziej. przynajmniej ja tak mam :)

Gość lala89
hej dziewczynki, można się do was przyłączyć? Chciałabym schudnąć tak z 3kg, mam 167 i ważę 49 - 50kg. Od jutra chcę zacząć głodówkę 3-4 dniową. 3mam kciuki za was

abburida ja tez pije sobie wlasnie zielona herbatke i glod jakis taki nie duzy ale biorac pod uwage te placki i to ogromne ciesto to moze to nawet nie takie dziwne hahaha :D tak czytam co piszesz i mysle sobie, ze tym sokiem sie nie najesz a tylko pobudzisz apetyt bo to kupa cukru, moze sprobuj zastapic czyms co nie podnosi tak poziomu cukru n.p sok pomidorowy? Chude miesko z kurczaka tez ma malo kalorii, same proteinki i nasyca :)

Gość never_more
wiek: 24 wzrost: 166 waga: 60 kg cel: 53 kg tak, jak aburrida lubię biegać :) i zawsze jak zaczynam kolejne z rzędu odchudzanie to biegam ogólnie nie mam żadnej zaplanowanej dietki stawiam na MŻ co niszczy za każdym razem moją dietkę: SŁODYCZE i wtedy zaczynam na nowo chciałabym zmienić swoje odżywianie zamiast rzucać się na słodycze zjesc np. jakąś sałatke, chociażby z majonezem ale nie słodycze i to w nadmiarze na razie tyle o mnie później się rozkręcę

Moim problemem też są slodycze :) Ale moje napady na nie chcę wyeliminowac w inny sposób- dosyć trudny, chociaż póki co nie jest źle ;) w tamtym tygodniu kupilam herbatniki holenderskie o których już pisalam, a na ten tydzień kupilam SIEDEM CUKIERKÓW :) -codziennie jeden. I dziś -zgodnie z planem- zjadlam jednego :) Sens jest ;) Bo moim celem nie jest to by w ogóle nie jeśc slodyczy, lecz by UMIEC POPRZESTAĆ PO ROZSĄDNEJ ICH ILOŚCI :) Z herbatnikami bylo nieźle. a teraz będzie jeszcze lepiej. Z reszta napisze o tym w niedziele. Ciebie, never-more, oczywiście nie namawiam do tego samego, bo to nawet nie jest sprawdzony sposób :) to tylko taki mój ekperyment ;) a jestem dobrej mysli :)

hej Wam, u mnie tez slodycze sa zguba, cistka, czekoladki, m&msy i wszytsko co czekolada pachnie... aburrida chcialabym umiec zjesc jednego holenderskiego ale wiem ze od jednego rusze tylko na wyprawe konca paczki... never_more powodzenia...moze sie od was czegos naucze.. mam dzis jakas depreche...jest mi smutno a takie dni zle sie koncza :( Narazie stoje na jakis 850 kal. Pozdrowionka

Gość never_more
hej ostatnio próbowałam liczyć kalorie ale mi nie wyszło trzeba trochę wiedzy i samodyscypliny jeżeli chodzi o słodycze to wyłoniłam sporo czynników, kiedy je jem w nadmiarze i dlaczego, mimo tego, że wiem o tym jakoś nie potrafie unikać jeszcze sytuacji w których zaczynam je jeść z tą róznicą ze nie są to kompulsy bo zazwyczaj nie jem dużo ale rozwala mi to diete i zaczynam od nowa z nowymi postanowieniami itd zaczęlo to byc dla mnie meczące ale jak na razie nie potrafie sobie z tym poradzic dlatego zdecydowalam sie na pisanie o tym na forum bo razem łatwiej

zasada "padles, powstan!" wlasnie wchodzi w zycie od jutra... Upadek calkowity az szkoda pisac... tona slodyczy... :( dobranoc

Martka przykro mi :( Ja też ponioslam klęskę - przytylam 0,7 kg. Bylo juz 62,8 a dziś 63,5 ! Wszystko się zmarnowalo. Nie warto cieszyć się z 1-2-3 kg. Zawsze mogą chamy wrócić :/ Jakoś stracilam motywację :/ Do niedzieli się NIE ważę.

Mam pomysl :) Dziś mam w planie bieganie (wczoraj też biegalam ale krótko - tylko 1h). A jutro : może glodówka? Jednodniowa mi nie rozstroi metabolizmu, a spali trochę.... Czyli jutro woda gazowana+ woda niegazowana (i ew. guma do żucia).

Gość never_more
aburrida Ty biegasz 1h ?? ja tam na razie daję radę max. 20 min i już czuję, że mam dość taką jednodniową głodówkę staram się stosować po większym jedzeniu

hej Wam, aburrida nie przejmuj sie, 0,7 kg to pikus. Napilas sie troche wody, jestes przed @ i wystarczy. Absolutnie nie bierz tego serio, zobaczysz, waga spadnie :) U mnie dzis lepiej ale wstalam z uczuciem nienawisci do samej siebie. Wjej ramach przeplynelam 2 km i jem malo i chudo i tak trzymac!! Nie poddam sie pomimo napadu wczorajszego:) ¨ Jutro znow bieganie, jak dam rade to 7,5 km. Milego dnia dla Was. p.s. gdzie zalozycielka topiku?

Gość polaaaa
ehh i znowu to KFC ;p tak samo jak w zeszłym tygodniu ( to moja słabość normalnie) no i napakowałam kalorii chyba na tydzień. ;) chociaż w sumie nic poza tym nie jadłam takiego. ale to i tak koszmar. padłeś powstań. ;) mam nadzieję , że tak jutro będzie. ;)

Gość never_more
nieeee eeeh i ja też padłam dzisiaj :( . . . żelki ale powstanę

obiad dopiero za 5h a ja już bym coś zjadla :/ chyba muszę wprowadzić coś takiego jak "drugie śniadanie" między śniadaniem a obiadem- o 11:30 9, 11:30, 14, 18

a co u zalożycielki wątku? -jakaś tam 3- zyjesz ? :) Dieta MŻ. będzie dobrzeeeeeeeeee !!!!!! Jestem wredną obżartą świnią, o tak! Szkoda że te wnioski przekonujące sa dopiero po ustapieniu joja,a nie dają sily by z nim walczyć kiedy się pojawi..... Dzisiaj żarlam po 18. Jak na prawdziwego Pasztetowego Paszteta przystalo. Koniec YO-YO. Nie wchodze na wagę.... Żadnych glodówek... Chce jeść normalnie i uda mi się to. Mimo że pierwszy upadek zaliczony.... :/

Gość never_more
a ja jestem zniewolona przez żarcie :O dzisiaj znowu się objadłam to ja powinnam panować nad jedzeniem a nie jedzenie nade mną tak dalej nie może być czuję się z tym okropnie :O

U mnie sprawdza się zdanie: "Polak glodny= Polak zly" wiem, że jak wrócę do diety, i się w nią zaangażuję , ZNOWU przyjdzie okres B.ZŁEGO HUMORU WYWOŁANEGO GŁODEM. Trzeba znaleźć sposób wlaśnie na to, by przetrwac ten okres... czyli np. nauczyć się nie myśleć o jedzeniu ... ;) Od jutra będzie normalnie :)Nie na darmo poświęcalam sily przez ostatni tydzień!

Gość never_more
ja sobie teraz rozepchałam żołądek bo się objadałam od wczoraj i teraz czuję ciągle głód :O

hej dziewczyny, u mnie tez padlo wszystko. wczoraj wrocilam do domu z pracy po dobrym, zdrowym dniu, totalnie zdeprechowana i napakowalam sie popcornem a dzis rano po dlugich oczekiwaniach na @, zrobilma se testa i wyszlo szydlo z worka, jestem w ciazy normalnie :) tak wiec diety i odchudzanie porzucam i stawiam na zdrowe jedzenie choc uczcilam solidnie nowa wiadomosc :) Pozdrawiam Was i trzymam kciuki. papa

Gość never_more
:D :D to gratulacje :D