Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakaś tam 3

Chcę schudnąć 5 kg,jest ktoś chętny???

Polecane posty

gratuluję Martka!!! :)) I życzę powodzenia za jakieś 9 miesięcy, kiedy pewnie rozpoczniesz znów dietę ;) pozdrawiam i dobranoc

Gość never_more
ja dzisiaj zaczęłam na nowo mało zjadłam i biegałam ciekawe jak długo wytrzymam

dziekuje :D postanowilam sobie, ze bede teraz jesc zdrowo bo jak sobie popuszcze to sie znienawidze za kila m-cy nie mowiac juz co bedzie po, i ile do zrzucenia. Dzis jedziemy z wiadomoscia do tesciow i wielkie zarcie bedzie... Buziaki, pozdrawiam Was i powodzenia :)

Gość polaaaa
Martka66 GRATULACJE. ;) a ja wam powiem , ze moją dietę chyba też diabli wzięli. ;p znaczy no nie jest najgorzej ale przestałam już uważać na jedzenie. ; ] po 18 nie jem , słodyczy tez PRAWIE (robi wielką różnicę. :)) nie jem. ;) ale reszta to dupa dupa dupa. ;) już mi się chyba znudziło. teraz weekend i znów będzie ciężko... spróbuje od poniedziałku od nowa... ;)) PADŁEŚ- POWSTAŃ. :P

Ja mam zamiar schudnac 12 kg:D Nareszcie dostalam motywacje i takiego powera do cwiczenia ze HEJ!!! Zaczynam od 26/09/09 i daje sobie trzy miesiace do Sylwestra. Powinno byc spoko:))) Was tez zachecam, nie dajcie za wygrana. Kto mowi ze sie nie da to jest w bledzie. No chyba ze tycie jest zwiazane z jakas choroba. Optymizm i do przodu, "mind over matter".