Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jillian.

Zniszczone włosy!!

Polecane posty

Gość Jillian.

Witam mam dosc duzy problem z włosami. Są suche, lamliwe, nie chcą się układać, wypadaja :( Zniszczylam je przez wielokrotne prostowanie prostownica. Probowalam BIOSILKu ale to tylko lekko pomaga w wygladzie, nie regeneruje ich. Prosze pomozcie! Co zrobic aby staly sie ladne, miekkie i lsniace?

Gość Jillian.
up up

Gość poszukaj na zdrowie i uroda
tam jest masa topiko na ten teamt

Gość Jillian.
Szukalam ale wiekszosc konczyla sie na 2 wypowiedziach, a wiele w tym dziale jest w ogole nie na temat :(

Mi dermatolog polecila tabletki ze skrzypem np. Merz Special i kupilam sobie cynk biore 3x dziennie + witamine A i dodatkow dostalam na recepte maske na bazie alkoholu do wcierania glowy Bardzo dobry jest żel do wcierania wlosow i szampon DERMENA ok 60 zł. komplet

Gość podetnij
Po pierwsze powinnaś iść podciąć włosy. Byłam w podobnej sytuacji... kupowałam mnóstwo kosmetyków do włosów. ( wax, biosilk, coś tam z rzepy, kaloss i bla bla bla) i wiesz co ?? wydałam kase w błoto. bo kosmetyki nie podziałały, nie mówie, bo były ładnejsze, ale dalej suche i łamliwe, Od kiedy podciełam włosy jest o niebo lepiej. Teraz używam tylko delikatnych szamponów i odżywek i jest super

Gość ciaarnaaa
ja mam podobny problem, mam długie włosy które prostuje kilka razy w tygodniu mi pomaga odzywka wax ktora kupisz w aptece( sa 2 rodzaje do wlosow blond i ciemnych). Najlepiej nalozyc ja na wlosy i trzymac ok30 min