Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weekendowe pytanie

pomysły na ciekawy acz samotny weekend propozycje!!

Polecane posty

Gość weekendowe pytanie

j.w.

z twojego postu w ktormym tak obszernie opisales swje zainteresowania i hobby wnioskuje ze jestes osobą ktora interesuje sie filatelistyką wiec poogladaj znaczki :O

Gość tiki tiki
obejrzyj jakiś fajny film teraz jest fajna komedia jak czterech kolegów pojechało do Vegas na wieczór kawalerski i mają śmieszne przygody, poza tym ma być ciepło więc wybierz się nad wodę nie masz znajomych?? A jeśli nie to nawet samemu :)

'obejrzyj jakiś fajny film teraz jest fajna komedia jak czterech kolegów pojechało do Vegas na wieczór kawalerski i mają śmieszne przygody' tytul: Kac Vegas

Gość tiki tiki
no właśnie fajna komedia hehe ;)

Gość powaznie_doradzajacy
4pak piwa = 14zł Paczka paluszków lajkonik = 3zł Kav Vegas z torrenta = 0zł RADOŚĆ z obejrzenia filmu i nawalenia sie 4 piwami = BEZCENNE.

Gość tiki tiki
hahahha :)

Gość z otchlani foruma
🖐️ :classic_cool:

Gość pomysl nie pomysl
kafeteria :classic_cool:

Gość gość
może jakaś wycieczka? np do parku dinozaurow www.park-dinozaurow.pl mega fajna sprawa, zwiedzanie takich rzeczy - na pewno lepsze niz siedzenie w domu!

Gość gość
hmmm, ja tam nie lubie samemu spędzać czasu... a moze lepiej zabrać chociaz jedną osobę? kogos takiego najbliższego z kim czujesz sie mega dobrze? I zaszaleć i pojechać w jakies fajne miejsce, np. ja bylam niedawno z przyjaciółką w http://nadmorski.pl/ , fajny, luksusowy hotel, pyszne śniadanka, super lokalizacja, morze.. czego chcec wiećej :) trzeba sobie czasem dogodzić!

Gość gość
kafeteria, youtube

Gość gość
ja bylam niedawno w parku dinozaurow www.park-dinozaurow.pl :) fajnie bylo, aktywnie :D

Gość gość
A może wypad do Gdańska? Ja niedawno pojechałem do Gdańska i było naprawdę super. Ale aby ten wyjazd był ciekawszy postanowiłem zwiedzać Gdańsk na motocyklu. W związku z tym zacząłem szukać rozglądać się za wypożyczalnią motocykli. W ten oto sposób trafiłam na http://www.abacusbikes.pl/. Firma jest bardzo solidna, a motocykl działał bez zarzutów.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Temat stary ale zawsze aktualny. Polecam przedswiateczny wypad po zakupy i wycieczka po sklepach

Gość gość
Znajdz tutaj kogos tak samo samotnego i spedzcie czas razem.

Gość gość
Na ryby.

Gość gość
idz na pochód z sąsiadką

Gość gość
ja ostatnio fajnie spędziłam czas u siebie w Szczecinie jeżdżąc motocyklem swoich marzeń, na który niestety mnie stać mnie : ) Jeszcze mało osób wie o takiej możliwości, a to bardzo fajne rozwiązanie na spędzenie wolnego czasu w towarzystwie bądź w samotności. Wypożyczyć w http://www.abacusbikes.pl/ i wybrać się na przejażdżkę, naprawdę świetna sprawa : ) To chyba taka pierwsza sieć tego typu wypożyczalni w Polsce. Może zastanów się nad czymś takim : )

Gość gość
Motocykl i przed siebie w góry. Noc pod gwiazdami w namiocie lub jak się da to pod dachem.

Gość gość
Fajnym miejscem jest Western Camp, przyjemna okolica, blisko do Energy, można nocować w domkach albo jak ktoś woli bardziej poczuć ducha dzikiego zachodu to mają też specjalnie przystosowane do spania namioty i wozy. Jak to wygląda wszystko to widać fajnie na foto na https://westerncamp.pl/