Eleana 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Jako że dość często korzystam z tego środka transportu to od samego początku dostawałem białej gorączki na temat kwestii związanej z kulturą polaka która z czasem przeszła już w irytację ze względu na to że i tak nie da się raczej nic z tym zrobić. Z czym dokładnie nie da się nic zrobić O tym już za chwilę. Zatem zaczynamy. Sprawa dotyczy dworca centralnego w warszawie ponieważ tam bywam najczęściej, w oczekiwaniu na pociąg do domu. Zawsze zastanawia mnie dlaczego jak jestem już na miejscu, widzę z góry swój peron i tłum ludzi w oczekiwaniu NIESTETY na ten sam pociąg co ja, to w myślach mam wizję biegu na setkę do drzwi wagonu ale nie takiego olimpijskiego tylko biegu typu "nie kijem go to pałą". Bardzo dobrze to widać gdy obserwuje się peron z góry, jeszcze gorzej brać w tym czynny udział. No ale mniejsza z tym.Ciąg dalszy na stronie: http://www.ithink.pl/artykuly/aktualnosci/polska/pkp-kultura-show/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach