Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolka198

Mąż i filmy z Miriam

Polecane posty

Mam problem. Od jakiegos juz czasu zauwazylam, ze moj maz po kryjomu wchodzi na strony erotyczne-co oczywiscie nie jest dziwne. Dziwi mnie to, ze to kobiety typu Miriam. On zawsze sie wypiera jak go zapytam. Napiszcie co uwazacie. Moze jakis facet napisze czy to normalne:)? Ja zaczynam sie niepokoic. Zalezy mi na opinii innych.

Ciężko powiedzieć, ja kiedyś też miałem faze na takie filmy... W moim przypadku nie miało to żadnego podtekstu homo lecz bycia posuwanym przez kobietę z penisem dlatego że osobiście brzydzę się facetów i to było by jedyne na co mógłbym sie zgodzić... Myślę że to nic złego, jeśli nie będziesz go atakować tylko wykażesz miłe zainteresowanie to na pewno wszystko ci powie :) Rozmowa to podstawa.

Dzieki:) Pocieszyłeś mnie troche:). Problem w tym ze on sie wypiera ze to oglada. Probowalam z nim porozmawiac ale on ucina temat. No nic- dziekuje za szczerosc:). Jestem otwarta na takie tematy, mimo to nie potrafi mi tego powiedziec.

LuckyLuke szkoda tylko, ze moj maz nie jest taki rozmowny jak Ty;) Tzn jak zaczynam temat on uwaza ze go przesladuje itp. Jesli moge zapytac, masz dziewczyne? Rozmawialiscie kiedys na ten temat? Wiesz to jest bardzo delikatny temat dla kazdego faceta:/ Boje sie, ze zmieni orientacje, ze ja przestane go interesowac...

Gość wydma
to zwykła ciekawość z jego strony i nic więcej

Gość niestety mam zła wiadomość
myślę że sam nie wie jeszcze że jest gejem ,albo odkrył to i teraz sprawdza czy napewno :O

Gość niestety mam zła wiadomość
ewentualnie boi sie tudzież nie chce się pogodzic z tym ,że czuje pociąg do mężczyzn dlatego ogląda panie w stylu miriam a nie panów :O

Gość inkkkkkka
no nie wiem,ale ja osobiscie jestem kobietą heterosexualna i tez ogladałam miriam z ciekawości;)

Ja uważam że każdy ogląda to co lubi. osobiście lubię oglądać filmy ze zwierzętami .

Gość lizak1001
Rowniez lubie od czasu do czasu taki film obejrzec. Bzdura jest twierdzenie, ze to ukryte sklonnosci gejowskie. Poprostu shemale posiada najlepsze atrybuty meskie i zenskie. Chyba dlatego lubie je ogladac. Ja pokazywalem zonie zdjecia takich kobiet. Stwierdzila, ze dziwne troche i poszla podlewac kwiatki. Ono wie, ze jestem troche zboczony i nie robi z tego afery. PS. W Polsce shemale jest tylko kilka i do tego duzo sobie licza za godzine. Mozesz raczej byc spokojna - nie zdradzi cie :).

Gość Nicolka.....
Wiesz ja jestem kobieta i mieszkam w kraju gdzie jest sporo tego typu ludzi... W srob moich znajomych tez mialam tranzwestytow... Malo tego uwazam ze Ludzie typu Miriam sa sliczni :) Tez czasem lubie ogladac ich zdjecia ale to nie znaczy ze potrafila bym byc z kims z nich... To raczej czysta ciekawosc i chec poznania ich wnetrza niz ochota na zwiazek czy chocby nawet tylko sex :) Rozmawialam kiedys nawet o tym z kolezanka ( z fiutkiem ;) )... I ona sie mnie spytala czy nie chciala bym z nia sexu skoro uwazam ja za piekna... Powiedzialam jej wtedy: ...pewnie ze bym chciala ale i tak wiem ze jak bys sie zaczela do mnie dobierac to bym uciekla... :) Ja poprostu taka nie jestem a to ze ona mi sie podoba wizualnie i akceptuje jej odmiennosc nie oznacza ze ja pozadam... Mysle ze nie masz o co sie martwic... To raczej normalne :)