Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suka i zdzira

jestem pieprzoną nimfomanką.

Polecane posty

Gość suka i zdzira

Dobrze mi z tym?

Gość ewfeff
podaj gg

Gość qwdrgth
a ja chcialbym byc z nimfomanka :)

Gość no jak pieprzona
to chyba dobrze nie?

Gość qwdrgth
ale chcialbym sprobowac :P

Gość lachudra
obejrzyjcie "dziennik nimfomanki" albo poczytajcie książke głąby nimfomanka to nie kobieta temperamentna, ale UZALEŻNIONA, nagle sie na kafe same nimfomanki znlazły :O

Gość lachudra
owszem, do czasu piękny :)

Gość feja
heh też nia byłam wiecie jak sie uwolnic od tego? to proste;) wyjść za mąż;)

myślę, że taka przypadłość może mieć niewiele wspólnego z wiernością (co do wyjścia za mąż :P)

Gość KazikS_35
Ja jestem erotomanem niewyżytym. Mam partnerkę robiliśmy we wsystkie dziurki z połykiem itp. ale ciagle mi czegoś brakuje. Ostatnio zabawiam się w sadomacho ale sam ze sobą. Nie mam śmiałości jej powiedzieć żeby mnie biła albo ja ją. Podobają mi się zabawy z przekraczaniem granic. Np ostatnio poszedłem do lasu i rosły tam pokrzywy. mam wygolonego i okolice odbytu też. to ściągnąłem majtki i posmyrałem sobie miedzy nogami pokrzywami. Czułem się wspaiale jak mnie piekło. nie wiem do kąd to zajdzie. Przebijałem sobie już sutki, piękne uczucie patrzeć jak są przebite agrawką. Powiedzcie co robić. Brnąć w to czy wycfać się. Chciałbym spróbować zabaw z siusianem chłostą i inne. Może znajdzie się jakaś chętna

Gość eemm
tez jestem nimfomanką

Gość KazikS_35
Dlaczego zatkało? Zrobiłem to tylko koło odbytu żeby nie było widać. ale fajnie parzy

nie no. luzik. rob co kcesz. tyle za ja sobie niewobrazam poparzenia sie tam. jak na rowerku poparze nogi to juz drapie sie do krwi.

Gość feja
kazik ja nie będę komentować twojego przypadku bo każdy lubi cos innego,jeśli cię to kręci to wątpię że powiesz sobie "koniec z tym" i tak sie stanie pociąg do takich igraszek będzie silniejszy tylko miej się na baczności bo możesz zabrnąć za daleko jak mój znajomy(uwaga nie posikajcie się ze śmiechu) zadawanie sobie bólu tak go kręciło że prawie odciął sobie siusiaka wstyd jakiego się najadł w szpitalu wyleczyły go niemal od razu;)

Gość KazikS_35
poparzyć na rowerku bym nie chciał bo trwa to za długo tzn trzeba czekać na efekty za długo. Wolę jak od razu boli i potem chwilę się utrzymuje. Nie lubię bólu np od udeżenia np z piąchy, ale takie piekące. kłujące. poszukajcie "kinkycore nettle"

Gość KazikS_35
Jeszcze mam taką fantazję: Obcy facet posówa moją dzieczynę na pieska w odbyt jak zaczyna dochodzić wyciąga go i wkłada mi do ust i głęboko posuwa aż wytryskuje. Czuję smak dupki mojej pani i smak gorzko słony jego spermy. Mam obtarte gardło...

Gość KazikS_35
Lubię delikatny seks u uczuciowy. Kocham moją dziewczynę. Ale mam też druga skrytą naturę. Nie chcę rezygnować z delikatności i mieć już tylko same zboczenia. Chyba nawet chciałbym żeby w główce mi się to wymazało.