Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suka i zdzira

jestem pieprzoną nimfomanką.

Polecane posty

Gość KazikS_35
Lekarz też mi nie pomoże jak sam nie powiem nie. To jak z rzucaniem palenia jeśli samemu chce się palić to można się zalepić plastrami i przeżuć wszystkie gumy a i tak się wróci do paleia. Najważniejsze jest postanowienie. Tylko, ze ja ciągle mówie od jutra, za tydzień itp. Ale z drugiej strony jak się tak napalę i zrobię coś np z tymi pokrzywami to mam spokój na miesiąc. Moge to powtórzyć za tydzień ale zwykle zmuszam się by tego nie robić przez dłuższy czas. Może ktoś mi coś podpowie. Da radę.

dl amnie to wszystko co lubi Kazik jest OK...........pod warunkiiem ze pozniej nie bedzie biegal po krzakach i gwalcil sadystycznie laski. nie bardzo kumam czemu mialby sie udac do lekarza w tej sprawie skoro sprawia mu to przytjemnosc, i nie przeszkadza innym. zas seks w 3kacie to ju zprawei standard:)

Gość KazikS_35
Coala na tree Na pewno nie będe gwałcił czy bulwersował innych. Nie jestem ekschibicjonistą, ani pedofilem, ani gwałcicielem. Najdziwniejsze że gejem tez nie jestem a mimo to chcę spróbować do buzi. Ale nie czubeczek. Mnie kręci tu uległość i wzięcie do gardła. Żeby jadra klaskały mi o buzię.

Gość KazikS_35
Siekiera nie jest przyjemna, a ja nie robię niczego co byłoby widoczne. Po pół godzince po pokrzywie nie ma śladu ani bólu

Gość KazikS_35
Czemu mówisz o sobie "Suka i zdzira" to tochę krzywdzące. Może też lubisz być poniżana. Czy twój facet mówi do ciebie choć tu suko, ssij zdziro?