Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komediant

Chcę głębokie gardło !

Polecane posty

Kto skasował mój poprzedni temat ? Nie musi być bardzo głębokie. Chcę włożyć do przełyku kobiety chociaż samą główkę penisa.

Gość sdf8888888
to znajdz sobie dziewczyne.

Gość KazikS_35
A może być facet?

Gość feja
Kaziu ty tutaj???

Gość sssssssadasa
Czy mezczyzni czuja jakies wieksze podniecenie kiedy wpychaja swojego penisa tak gleboko?

Gość KazikS_35
pisałem o swojej fantazji z głębokim... feja a ty jesteś kobitka czy facet?

Gość sssssssadasa
wydaje mi sie, ze to inne uczucie.. ale czy az takie super ?!

ja go nie zakładałem to nie wiem podemnie nie da sie podszyć ani podłozyć ewentualnie połozyć

Gość KazikS_35
feja mężatka była nimfomanka a kojarzę. co kolega sobie prawie nie uciął . opowiedz mi o nim?

lubie tak jak jestes lekka jedna ręka pod posladek potem zmiana reki i nie musze na siłownie:)

Gość feja
tak feja mężatka była nimfomanka;) koleś tak bardzo lubił sado że cisnął swojego ptaka czym sie dało im mocniej tym szybciej dochodził kiedys się uwalił i mu odbiło opowiadał że zaczął sie podszczypywać lekko kłuć a potem spróbował z takim zaciskiem zapomniałam jak to sie nazywało skóre sobie porozcinał strasznie krwawił stracił przytomność i ocknął się z zabandażowanym wackiem w szpitalu teraz wszyscy się z tego smiejemy jak wspominamy o reakcjach pielęgniarek i stażystek na oddziale ale tak mu było wsty ze poszedł nawet do psycha na terapie na dziś dzień mówi ze już go to nie kręci ale jaka prawda tego nie wiem nie sypiam z nim żeby widzieć w jakim stanie jest jego narzędzie;)

Sadasa napisała: "Czy mezczyzni czuja jakies wieksze podniecenie kiedy wpychaja swojego penisa tak gleboko?" Właśnie chcę się dowiedzieć jak to jest. Dlatego chcę tego spróbować. P.S. Na tym forum nie ma opcji priv.

nie moge ząłożyc dzisiaj juz posta limit sie wyczerpały wszytko co mam w twoich rekach