Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Frajerka

ZASLUGUJESZ NA KOGOS LEPSZEGO...!!!

Polecane posty

Gość Miss Frajerka

MYSLALAM NAIWNIE,ZE NIE USLYSZE TEGO NIGDY I OD NIKOGO. a dzis prosze...spotkalo to i mnie. a zeby bylo zabawniej NIC NA TO NIE WSKAZYWALO. slodkie sms-y, tesknota, codzienne telefony: kotku...brakuje mi ciebie, pragne kochac sie z toba i przytulic cie mocno..itp BREDNIE!!!!!! CHCIAL MNIE POZNAWAC ZE WSZYSTKIMI ZE SWOJEGO SRODOWISKA, LACZNIE Z RODZINA. ok...nie bylismy dlugo razem, jakies 3 miesiace dopiero... PORAZKA I TOTALNE NIEZROZUMIENIE!!!!! "ZASLUGUJESZ NA KOGOS LEPSZEGO" jesli facet mowi wam cos takiego, to ma was gleboko w dupie..!!! tyle w temacie!!

Gość Ktoś taki
Takie słowa mogą wypłynąć od kogoś, kto naprawdę szanuje, a nawet kocha. Wypowiadając te słowa, tak właśnie myśli i dla dobra kogoś rezygnuje z własnych egoistycznych pragnień.

pier...dolenie o szopenie. tacy faceci mówią tak, bo nie wiedzą w jaki sposob zakonczyc związek. dno. tyle w temacie.

Gość Miss Frajerka
dokladnie..!!! DNO I ZWYKLE TCHORZOSTWO...!!! a jeszcze kilka dni temu mowil,ze chce zyc ze mna,kochac tylko mnie itp...!!!! k.... co za porazka!!!! najgorsze,ze nie wiesz,o co chodzi!!!! mysli taki palant,ze takim tekstem wszystko zalatwi...!!!! zal!!!

Miss frajerka - przedewszystkim to zmien nicka!:D frajerem moze byc tylko i wyłącznie on! :P A tak pozatym, to naprawde zasługujesz na kogoś lepszego :D Byłam kiedyś w takiej sytuacji i "zakochanie" odrazu mi przeszło po takim tekście. Szkoda czasu na pajaców :P

z autopsji wiem ze tak sie wlasnie koncz zwiazek jak sie nie ma zupelnie nic do powiedzenia a cos z siebie wydusic trza, sama tak skonczylam zwiazek... ale on nie chcial sie ode mnie odczepic przez pol roku.

Gość Miss Fajerka
kochane...jestem frajerka, bo dalam sie na te wszystkie teksty naciagnac... nie wyobrazacie sobie, jak cierpie teraz..... :-(

Gość a może by tak
dziewczyny!!!! ogarnijcie się troszeczkę!!! 3 /trzy/ miesiące ??? i wy mówicie "związek" !!!! A co to w ogóle jest ??!!!

ja po trzech miesiacach dalej bylam na etapie randek i herbatek, i o kazdej porze dnia i nocy bylam gotowa na zakonczenie gdyby mi cos nie pasowalo :D teraz po 3 latach gdyby mi tak powiedzial to bym sie cholernie zdziwila, oj bardzo bardzo. Sluchaj przypudruj nosek i nie placz juz wskocz w super ciuchy, idz do kosmetyczki, porob cos co lubisz pozbadz sie rzeczy ktore Ci go przypominaja i za nic do niego nie dzwon. Moze sam pojdzie po rozum do glowy a jak nie to po ch**a Ci taki facet? dobzre ze teraz zerwal a nie po slubie :D faktycznie zaslugujesz na lepszego, na prawdziwego faceta