Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowy_zawót_głowy

Jak wyglądały wasze zaręczyny? Po jakim czasie??

Polecane posty

Opowiedzcie jak wyglądały wasze zaręczyny i po jakim czasie bycia razem , czy same coś zasugerowałyście ?

Gość jjaaaa
to było po 9 niecałych miesiącach jak sie poznaliśmy, było to dla mnie zaskoczenie i jednoczesnie mila niespodzianka,

Gość gimikiss
ja bym chciala zeby moj mi sie oswiadczyl zwlaszcza po tym co przeszlismy ale nie wiem jak go to tego sklonic. wiem, ze nic na sile ale ja bym tak bardzo juz chciala :(

po roku znajomości, zabral mnie do Paryża i tam oświadczył się. no i za 10 miesięcy ślub :)

pytam bo zastanawiam się kiedy mój się zabierze czy oni tak mają sami z siebie czy trzeba im coś zasugerować.... Po ile miałyście lat??

bo może to też od wieku zależy im starszy tym szybciej się zbierze ...

Gość gimikiss
a Twoj ile ma lat?

po 25 lat mamy oboje jesteśmy razem od 4 lat

Gość kapryśna kryśka
po 8 latach związku, bło całkiem normalnie i raczej niefilmowo.

Gość gimikiss
nie wiadomo jak z nimi to rozegrac. moze wspomniec, ze kolezanki juz wychodza za maz. albo kupic jakas gazete slubna i przypadkiem niech on ja zobaczy u Ciebie. moze mu cos zaswita w glowie. ale kto wie... ja tez sie z tym zmagam ale ja nie chce go zmuszac...

planowal poprosic mnie o reke na wyjezdzie w gory. zlamalam noge i lezalam zaryczana w lozku az wszyscy wroca ze stoku kiedy kolezanka weszla z kwiatami, kolega z szampanem a moj T za nimi z glupia mina. oni wyszli a on powiedzial ze mialo byc inaczej ale jak juz zlamalam te noge to napewno na szczescie i wtedy mi sie oswiadczyl. wszyscy upilismy sie wtedy jak prosiaki :) hahaha bylo extra

Po 2,5 roku bycia razem (w tym 2 lata wspolnego mieszkania) oswiadczyny na hiszpanskiej plazy o zachodzie slonca, przy winku. Slub troszke mniej niz rok po zareczynach. Na dzien dzisiejszy mam 22lata, on 29 lat, slub za 2 tygodnie.

Gość hjyjjjj
u nas po 3 latach chodzenia, mielismy wtedy po 21 lat

dziewczyny piszcie po ile miałyście lat wy i on bo mnie to ciekawi gimikiss - a wy po ile macie lat wiesz ja też nie chcę go zmuszać chcę żeby to była jego inicjatywa a jemu do głowy to nie przychodzi chyba :/

Gość 0fh
u mni po 6,5 roku

Gość po 7 latach
mamy 29 i 31 lat.

zaręczyny były po 5 miesiącach znajomości...miałam 18 lat....jesteśmy 6 lat po ślubie :)

Gość zaręczyny po 9 miesiącach
znajomości, ślub po kolejnych 10. Mieliśmy po 25 lat. Muszę powiedzieć, że mnie zaskoczył, poprosił mnie o rękę na wakacjach, wiózł pierścionek przez pół świata w plecaku. A ja przynajmniej 50 razy miałam szansę go znaleźć. Podobno przeżywał chwile grozy za każdym razem jak prosił mnie, żebym mu podała coś z jego plecaka (bo zapominał o cennej zawartości).

to ja powalę wszystkich! Po 2 miesiącach! :D A chciałem się zaręczać już po 5 minutach, ale udało mi się wykazać powściągliwość :classic_cool:

Gość maanda
po 5,5 roku dokładnie w moje 25te urodziny. Oświadczyny 203 m nad ziemią- Berliner Fernsehturm:-) Ale długo się naczkałam:-)

Gość asdef
jak sie dowiedzialam ze moj chce mi sie oswiadczyc to spierdolilam.Bylismy 3,5 roku, nie widzialam go od roku i jestem szczesliwa.

Gość torbacz
a ja marzę, że jak pojedziemy na wycieczkę to mnie poprosi o rękę :)

moj poprosil mnie po 1,5 roku bycia razem, to byla niespodzianka choc juz wczesniej rozmawialismy o tym ze chceilibysmy sie zareczyc.Ja mam 24 a moj narzeczony 26. We wrzesniu 2010 slub:)

Gość kkkkkkkkkkkkk123
po 11 latach znajomosci i 3 miesiacach bycia razem i 2 mieszkania. slub dopiero w 2012;(

Gość nieobeznana w temacie
po niecałych 5 m-cach znajomości i bycia razem zarezerwowaliśmy sale :D oswiadczyn jako takich nie było i nie mam pierścionka zaręczynowego ale w sumie raz już miałam i ciągle powtarzałam, ze nie chcę i nie mam. Ale w sumie móglby mi zaręczynowy włożyć na palec ::P ja mam 24 lata a on 27. aha, poznaliśmy się na początku tego roku a ślub na jesień w przyszłym :D

Gość josiona
na 5 dni przed 6 miesiacami bycia razem. na lawce na Heathrow. wlasciwie troche wymuszone bo wlasnie tam stwierdzil, ze juz mi sie odswiadczal a ja powiedzialam 'nie'. bij, zabij - nie wiem kiedy to zrobil i kiedy powiedzialam 'nie' (chyba jak spalam :P) wiec kazalam mu sie pytac jeszcze raz :P

Gość martyninka 26
Na warszawskiej Starówce, po 2 latach bycia razem, 7 m-cach mieszkania razem i 3 latach znajomości. Ja mam 26 lat, a narzeczony 33. Zaręczyny były totalnym zaskoczeniem, aż popłakałam się ze wzruszenia. Ślub planujemy na przyszły rok, ponieważ narzeczony wyjechał na pół rok, wraca za 3 m-ce i wtedy będziemy wszystko planować.

Gość magda 24
zaręczyliśmy się po 1,5 roku chodzenia miałam 19,5roku