Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 matko ja sie zapadne pod ziemi

CHCE sie zapasc pod ziemie!!!!! moj wspollokator mnie przylapal

Polecane posty

Go艣膰 matko ja sie zapadne pod ziemi

ale wstyd, matko !!! Nikogo nie bylo w mieszkaniu, a on mial byc w pracy (jak zawsze do 18), wiec rozebralam sie i zaczelam sie zabawiac cipka, w momencie kiedy dochodzilam majac dwa place w cipce, rozwalona na lozku i cala naga on wlazl (czego nie uslyszalam) i przechodzac przez przedpokuj stanal centralnie w moich otwartych drzwiach :(:(:( po czym go wrylo, mocmo, ja sie probowalam zakryc on przeprosil i poszedl do ciebie, a po chwili wyszedl z mieszkania...matko ja sie wyprowadzam :(:(:( widzial wszystko, jakzdy szczegol mojego ciala i jeszcze paluchy w cipce, matko :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o boze z tego wszystkiego
napisalal pokuj...pok脫j oczywiscie, przepraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsp贸lokator
daj spokuj jak wr贸c臋 to Cie tak przelec臋, ze zapomnisz o swoich palcach;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajakowakanapka
i co z tego jeste艣 kobiet膮 tak ? masz swoje potrzeby moze wyszed艂 bo nie wytrzyma艂a napiecia z podniecenia? najlepiej obr贸膰 to w 偶art co ty my艣lisz 偶e faceci to nieby dobrze sobie nie robi膮? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a nie moglas tego robic u sieb
ie w pokoju? xD btw po co sie kompletnie rozbierac do masturbacji, wystarczy wsadzic rece w spodnie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a 艂adny on chocia偶
bo mo偶e nie ma czego 偶a艂owa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matko ja sie zapande po ziemi
nie zartujcie :( to fajny facet, calkiem w moim typie zreszta ja tez myslalam ze mu sie podobam, a teraz to po prostu sie stad wyniose, jest mi tak wstyd ze mam ochote stac uciec, boze co za wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
:D:D:D:D:D mysle ze jest tylko jedno wyjscie; dla rozladowania sytuacji zapytaj, czy nastepnym razem nie chcialby stanac przy lozku;) :D:D:D:D ale masakra:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego tematu
tamten nick jest za dlugi, robilam to u siebie w pokoju tylko nie zamknelam tych cholernych drzwi, ale wejsciowe byly zamkniete, ja nie wiem jak moglam nie uslyszec klucza w zamku nie spojrze mu w oczy, boze jaka on mial mine :(

Udost臋pnij ten post

Dziwie si臋 偶e go wypu艣ci艂a艣 z pokoju. Mo偶e cos by z tego wysz艂o jakas d艂u偶sza i bardziej ciekawa znajomo艣膰

Udost臋pnij ten post

:D Kurde, faktycznie nie masz wyj艣cia. :D To i tak jeszcze jeste艣 mocna, bo ja po takim czym艣, to natychmiast bym chyba zwia艂a i po swoje rzeczy przys艂a艂a kogo艣. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boze jaka on mial mine
mo偶e nigdy wcze艣niej nie widzia艂 pipki. ja bym wiedzia艂 co zrobi膰 i napewno bym nie opu艣ci艂 za szybko pokoju

Udost臋pnij ten post

Wszystko w porz膮dku. Uspok贸j si臋. Takie sytuacje si臋 zdarzaj膮 gdy si臋 miszka razem. Mo偶esz nadal tam mieszka膰 i przej艣膰 nad tym wydarzeniem do porz膮dku dziennego. Tw贸j wsp贸艂lokator z pewno艣ci膮 tak zrobi. Nie zrobi艂a艣 nic z艂ego. On r贸wnie偶. To by艂a k艂opotliwa sytuacja ale obecnie jest ju偶 wszystko OK.

Udost臋pnij ten post

Mam pomys艂: nie nawijaj mu si臋 na oczy, a wychodz膮c z pokoju zak艂adaj ciemne okulary. Bardzo ciemne. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego tematu
matko, jestem chyab w jakims szoku bo sie na przemian nerwowo smieje i chce plakac :( nigdy w zyciu, nigdy nie bylo mi tak wstyd, nie czulam sie tak zazenownana jak terz i ja stad chyba wyjde i nie wroce :( jezusie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego tematu
nie zartujcie, teraz tak piszecie, ale on mieszka ze mna miesiac!!!! wiec to praktycznie obcy facet i mialam sie z nim ten tego ?! :( pewnie teraz mysli ze jestem jakas zdzira :( rozwalona jak zaba z cipka na wierzchu, juz lepiej sie ustawic do tych drzwi nie moglam :(

Udost臋pnij ten post

Domy艣lam si臋, jak si臋 czujesz, bo te偶 jestem wra偶liwa. Naprawd臋 wsp贸艂czuj臋. Unikaj wsp贸艂lokatora przez jaki艣 czas, a potem, to mo偶e jako艣 wszystko "rozejdzie si臋 po ko艣ciach".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego tamatu
no wlasnie wyszedl, moze poczul sie obrazony czy nie wiem co :( ani slowa nie powiedzial (nie liczac przepraszam) i wyszedl :( czyli nie potraktowal tego na luzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂otaONA
dziewczyno czego panikujesz ja w taki spos贸b zdoby艂a mojego obecnego m臋偶a tzn mieszkalismy na stancji razem chyba od 2 lat wiedzia艂am 偶e on co艣 tego tego do mnie i mi te偶 on si臋 ca艂kiem ca艂kiem ale my艣la艂am 偶e jest nie 艣mia艂y kiedys przez przypadek wszed艂 do mojego pokoju bez pukania w trakcie moich zabaw i te偶 na pocz膮tku wyszed艂 bez s艂owa tylko 偶e ja na drugi dzie艅 poruszy艂am ten temat powiedzia艂am wprost 's艂uchaj jestem kobiet膮 i od czasu do czasu mam tak膮 potrzeb臋 a ty b膮dz 艂askaw zapukac" i wiesz co odpowiedzia艂 "nie nast臋pnym razem to si臋 przy艂膮cze"

Udost臋pnij ten post

Natychmiast si臋 czym艣 zajmij (telewizja, sprz膮tanie, albo co艣), 偶eby艣 nie siedzia艂a i nie my艣la艂a, bo oszalejesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego tematu
ja mam 24 a on 25

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omfg zdarza sie z czego roisz
problem, nromalni ludie sie masturbuja ;) tylko z polsce od tego mozna oslepnac albo meic wlosy meidzy placami hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego tematu
ojej no ja wiem ze sie masturbuja i to jest normalne i w dodatku przyjemne :D ale chodzi o to ze robia to bez swiadkow :( i nikt nie chcialby byc w takim momencie przylapany :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biodegradowalna
A nie mo偶esz w 偶art tego obr贸ci膰? powiedz mu porozumiewawczym tonem, 偶e poszukujesz na allegro dzwoneczka dla niego na szyj臋, bo nie lubisz jak Ci kto艣 przeszkadza zamiast pom贸c:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂otaONA
pewnie 艣wietne rozwi膮zanie z tym dzwoneczkiem tylko usmiechaj sie jakby nigdy nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dqdweqd
wsp贸艂uczuj臋, ale gorsze rzeczy si臋 zdarzaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego tematu
nie umiem tego obrocic w zart bo jak sobie przypominam jego mine to slabo mi sie robi, mial oczy jak 5 zlotych :(

Udost臋pnij ten post