Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka386

Jak oni maja go poznac? prosze o opinie

Polecane posty

Gość stokrotka386

Witam forumowiczow. Moj problem jest taki: od 4 miesiecy chodze z super chlopakiem i chcialabym go w koncu przyprowadzic do domu niby nic ale jednak. Chodzi o to,ze on jest ode mnie 2 lata mlodszy (ja mam 21 a on 19). Moi rodzice (tzn w szczegolnosci moj tata) uwazali ze chlopak powinien byc starszy od dziewczyny o jakies 2 alb o 3 lata. Kiedys nawet probowal mnie swatac z jakimis synami swoich kolegow.. :/ Dlatego prosze poradzcie mi czy lepiej bedzie jesli najpierw opowiem o nim , ze jest mi z nim dobrze itd a pozniej go przyprowadze czy moze najpierw go przyprowadze zeby go poznali itd oswoili sie z nim a potem im powiem ile ma lat. To dla mnie wazne, nie chce go wystraszyc, nie chce zbey moj ojciec palnal do niego jakims tekstem.

Gość _Misiek_
Czy naprawdę wiek musi być aż tak istotny? Ja jestem młodszy od mojej żony o 4 lata i nikomu w rodzinie to nie przeszkadza. Ważne jest to czym on się zajmuje zawodowo i czy w przyszłości gdy będziecie razem on będzie w stanie utrzymać rodzinę.

Gość jhdbcjhc
ja mam 23 moj chlop 21 tzn 22 we wrzesniui jest cacy :D jestesmy ze soba ponad 2 lata :)