Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABeata5

Czy to możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość ABeata5

W środę 5sierpnia kochałam się z moim chłopakiem i niestety pękła nam prezerwatywa na pewno nie skończył we mnie no ale chodzi o ten płyn planowo okres powinnam dostać w niedzielę9 bolał mnie już brzuch więc myślę że okres za niedługo się zjawi czy to możliwe że doszło wtedy do zapłodnienia?

Gość rrrrulka
raczej nie, ale nie możesz mieć 100% pewności...i nikt tutaj nie da ci gwarancji że nie jesteś...jak narazie musisz czekać.... i przedewszystkim nie denerwuj się, bo przez nerwy może ci się @ przesunąć

Jeżeli twój chłopak w tobie nie skończył, to raczej napewno do zapłodnienia nie doszło.

Gość bugiiibuggii
To ja mam troche inne pytanie. Kochalam sie dzisiaj z chlopakiem. On miał orgazm. Minelo kilka minut a ja go dotykalam po penisie a pozniej wsadzilam sobie kawalek palca do pochwy bo mnie coś szczypało... Jezeli jego penis był jeszcze troche mokry to jest jakas mozliwosc zajscia w ciąże? Mam jakies schizy...

Gość JPD
JPD ale kretynka z ciebie jak pekla wam prezerwatywa to istnieje cos takiego jak antykoncepcja po ale wiadomo twoj zajebisty chlopak cie z tym zostawil bo ma cie w dupsku a jakby co to twoj problem a ty jestes durna szmata

Gość taka sobie karolajna
no a ja tam nie martwie sie ciaza bedzie to fajnie nie to jeszcze lepiej wiec miesiac temu kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia pelen hardcore to bylo tuz po zakonczeniu miesiaczki no przed planowana miesiaczka jakies 5 dni tez ciagle kochalam sie z moim mezczyzna bez zabezpieczenia po tym czasie miesiaczka nie wystapila no to zrobilam test i bylam pewna ze jestem w ciazy a tu lipa :-/ test negatywny a okresu wciaz brak juz 6 dni sie spoznia a ja wciaz sie kocham haha co to moze byc ?